Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Am fost puţin îngrijoraţi". Preşedintele Ligii Spaniole de Fotbal a vorbit despre încercarea lui Messi de a pleca de la FC Barcelona

"Am fost puţin îngrijoraţi". Preşedintele Ligii Spaniole de Fotbal a vorbit despre încercarea lui Messi de a pleca de la FC Barcelona

FC Barcelona

Comentarii

Preşedintele Ligii Spaniole de Fotbal, Javier Tebas, e sigur că o eventuală plecare a lui Lionel Messi de la FC Barcelona n-ar fi afectat imaginea campionatului Spaniei.

După ce a încercat, fără succes, să părăsească Barca în cursul acestei veri, sextuplul câştigător al Balonului de Aur s-a resemnat în cele din urmă, anunţând la sfârşitul săptămânii trecute că va rămâne pe Camp Nou şi în sezonul viitor.

Întrebat luni dacă o posibilă plecare a starului argentinian a reprezentat o îngrijorare pentru el, Tebas a răspuns: "O îngrijorare serioasă, nu. O îngrijorare, da".

"Noi vrem mereu să-l avem pe Messi alături de noi. Am spus-o de nenumărate ori, el este cel mai bun jucător din istorie şi, în calitate de preşedinte al Ligii, aş vrea ca el să-şi încheie cariera în această competiţie.

La Liga ca instituţie, ca marcă, trebuie să fie mai presus de jucători şi cluburi. Dar am fost puţin îngrijoraţi, pentru că după 20 de ani îl vrem alături de noi şi nu în alt campionat", a adăugat oficialul iberic.

Conform lui Javier Tebas, plecarea lui Messi nu ar fi afectat veniturile La Liga din drepturile de difuzare: "Nu cred că ne-ar fi afectat, pentru că am vândut deja 90% din drepturi pentru următoarele patru sezoane", a explicat Javier Tebas.

Afla mai multe despre: lionel messi 

viewscnt
Articole similare