Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am fost puţin stresată” Simona Halep a explicat înfrângerea cu Anisimova. Ce spune despre jocul adversarei

”Am fost puţin stresată” Simona Halep a explicat înfrângerea cu Anisimova. Ce spune despre jocul adversarei

Tenis

Comentarii

Simona Halep, locul 3 mondial, a declarat, joi, că este dezamăgită de înfrângerea din meciul cu Amanda Anisimova, dar continuă să fie pozitivă, subliniind că a avut multe de învăţat din actuala ediţie de la Roland Garros.

"Mă aşteptam la un meci dificil, ştiam că ea joacă bine. Şi astăzi a jucat bine şi tot meritul îi aparţine. Eu nu am făcut ce trebuia ca să o împiedic să-şi facă jocul. Am fost puţin stresată. Aveam multe ambiţii şi nu am reuşit să mă eliberez de stres. Cred că Anisimova poate merge până la câştigarea turneului. Ea joacă rapid, este agresivă şi are o viziune bună a jocului. Sigur va fi jucătoare de top în viitor. Sunt dezamăgită de această înfrângere. Dar rămân pozitivă, am multe de învăţat din acest turneu. Acum mă voi pregăti pentru sezonul pe iarbă, fără presiune. Va fi un an fără presiune (n.r. - râzând). Însă mai întâi, o zi sau două de vacanţă", a declarat Halep.

Simona Halep, locul 3 WTA, deţinătoarea trofeului şi de alte două ori finalistă, a fost eliminată în sferturile de finală ale French Open, după ce a fost învinsă, joi, cu scorul de 6-2, 6-4, în 68 de minute, de americanca Amanda Anisimova, 17 ani, locul 51 WTA. Simona Halep va coborî pe locul 8 WTA, după ce nu şi-a apărat titlul de anul trecut.

Aceasta va fi cea mai slabă clasare a Simonei Halep de la 17 februarie 2014, când a fost pe locul 9 WTA.

Amanda Anisimova a întrecut-o pe Simona Halep mai clar decât pe Irina Begu, când s-a impus, în turul al treilea, cu scorul de 7-6 (6), 6-4.

Jucătoarea americană va evolua în penultimul act cu australianca Ashleigh Barty, locul 8 WTA, care a învins-o, cu 6-3, 7-5, pe americanca Madison Keys, locul 14 WTA.

Afla mai multe despre: simona halepteniswta 

viewscnt
Articole similare