Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am fost total neinspiraţi şi nu înţeleg de ce! Edi Iordănescu să ia măsuri!”. Conducera CFR-ului trage semnalul de alarmă

”Am fost total neinspiraţi şi nu înţeleg de ce! Edi Iordănescu să ia măsuri!”. Conducera CFR-ului trage semnalul de alarmă

Superliga

Comentarii

CFR Cluj a primit vizita lui Sepsi în a şaptea etapă a play-off-ului Ligii 1. Echipa din Sf. Gheorghe a reuşit surpriza şi s-a impus cu scorul de 1-0, după un meci dominat de baieţii lui Grozavu.

După 90 de minute chinuitoare pentru CFR, conducera clubului era, pe bună dreptate, nemulţumită de jocul prestat. Pe lângă rezultatul dezamăgitor, echipa nici nu a jucat la nivelul dorit şi a fost dominată pe teren propriu de Sepsi.

Conducera CFR-ului dă semnalul de alarmă

Ştefan Gadola, acţionar al campioanei, nu a menajat pe nimeni după meciul urmărit. Acesta a dat de pământ cu Edi Iordănescu şi echipa sa, dar a recunoscut că ratarea campionatului nu ar fi un capăt de lume, cel puţin din punct de vedere financiar.

”Nu pot să cred aşa ceva! Am fost la meci şi am rămas fără cuvinte! A fost o catastrofă. Nimic, nimic, nimic! Am fost total neinspiraţi şi nu înţeleg de ce! Edi Iordănescu să ia măsuri! În prima repriză n-am avut nicio ocazie, am fost total neinspiraţi, nu ştiu pe unde am fost, dar la meci nu cred.

Am făcut şi noi un meci precum Universitatea Craiova, dar uite că ei au ajuns să lupte pentru locul 4. Este greu să joci în acest ritm, din trei în trei zile, parcă nici atunci când jucam în Europa nu era aşa. Totuşi, cei de la Sepsi au avut prospeţime, parcă şi-au dorit mai mult decât noi să câştige, nu-mi explic de ce.

Eu sunt încă optimist, câştigăm încă trei meciuri şi suntem campioni. Ar fi ceva extraordinar să câştigăm al patrulea titlu la rând. Le-am spus jucătorilor imediat după meci să aibă fruntea sus, iar ei mi-au răspuns că trebuie să schimbe totul ca să fim campioni.

N-ar fi un dezastru să ratăm titlul, vă spun precis. Financiar, clubul nu va avea probleme, sunt convins de acest lucru”, a declarat Ştefan Gadola, pentru ProSport.

Afla mai multe despre: liga 1ştefan gadolacfr clujsepsicfr sepsiedi iordănescu 

viewscnt
Articole similare