Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am fost umilit”. Pintilii, cu lacrimi în ochi când a vorbit despre cariera de jucător: ”Nu aş vrea să mai trec prin ce am trecut” | EXCLUSIV

”Am fost umilit”. Pintilii, cu lacrimi în ochi când a vorbit despre cariera de jucător: ”Nu aş vrea să mai trec prin ce am trecut” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

După ce a pus ghetele-n cui la 35 de ani, Mihai Pintilii a rămas la FCSB şi este un om important în staff-ul vicecampioanei României.

Pintilii, despre cariera de jucător: ”Nu aş vrea să mai trec prin ce am trecut”

Ajuns la 39 de ani, Mihai Pintilii face parte din staff-ul celor de la FCSB, iar fostul mijlocaş studiază în acest moment pentru a obţine licenţa A de antrenor.

Până să ajungă un fotbalist cunoscut, Mihai Pintilii a trecut prin mai multe momente grele. Fostul jucător şi-a adus aminte cu lacrimi în ochi, în direct, la Orange Sport.

  • Mihai Pintilii a decis să se retrag din cariera de jucător profesionist de fotbal pe 1 februarie 2020, după ce suferise o accidentare serioasă şi i-a fost greu să se mai recupereze.

Dan Udrea: ”Ce ai schimba din cariera ta de jucător?

Mihai Pintili: Nu aş schimba nimic! Nu mai vreau să trec prin ce am trecut. Adică îi multumesc lui Dumnezeu pentru tot ce am făcut. Absolut. Tot a fost greu, de la juniori, si la nationale, sa te umileasca toată lumea.

Am fost umilit, am şi plâns pentru chestia asta. (n.r. de ce) Pentru că nu aveam nimeni în spate, urât, când vin 2 părinţi şi îi ia pe ăia doi juniori. Eu imi făcusem bagajul şi tot... Umilinţele au fost. Mă bagau 30 de secunde şi mă scoteau. Mă doare, suferă mulţi şi în ziua de azi”.

Mihai Pintilii l-a refuzat pe Edi Iordănescu

Cu toate că era tentat de noua postură, Mihai Pintilii a recunoscut că a refuzat propunerea lui Edi Iordănescu deoarece nu deţinea Licenţa A şi Carnetul de Antrenor - pe care le va obţine abia din vara lui 2024 - şi s-ar fi simţit într-o postură ingrată la lotul naţional.

Mihai Pintilii, despre insinuarea lui Şucu la adresa lui Ştefănescu: ”Pun eu paie pe foc” | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: mihai pintiliifcsbcariera de jucator 

viewscnt
Articole similare