Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Am greşit eu, nu trebuia să fac asta!" Becali, dezamăgit de fotbalistul său preferat de la FCSB: "L-am făcut cel mai mare din Europa, dar..."

"Am greşit eu, nu trebuia să fac asta!" Becali, dezamăgit de fotbalistul său preferat de la FCSB: "L-am făcut cel mai mare din Europa, dar..."

Superliga

Comentarii

Ionuţ Pânţîru (23 de ani), fundaşul stânga pe care Gigi Becali îl vrea la naţională, l-a dezamăgit pe patronul FCSB în înfrângerea pe care vicecampioana României a suferit-o contra Astrei, 1-3 pe Arena Naţională. Omul cu banii de la formaţia roş-albastră a remarcat jocul slab al lui Panţîru, apărătorul criticat şi de fani în timpul partidei. Becali spune că a greşit atunci când i-a mărit salariul lui Panţîru.

Ionuţ Pânţîru (23 de ani), fundaşul stânga pe care Gigi Becali îl vrea la naţională, l-a dezamăgit pe patronul FCSB în înfrângerea pe care vicecampioana României a suferit-o contra Astrei, 1-3 pe Arena Naţională. Omul cu banii de la formaţia roş-albastră a remarcat jocul slab al lui Panţîru, apărătorul criticat şi de fani în timpul partidei. Becali spune că a greşit atunci când i-a mărit salariul lui Panţîru, fundaşul pe care îl crede mai bun chiar şi decât Jordi Alba, fotbalistul Barcelonei.

FCSB a pierdut cu Astra, 1-3 pe Arena Naţională, iar unul dintre cei mai slabi fotbalişti de pe teren a fost Ionuţ Panţîru, cel pe care Gigi Becali îl cerea la naţională. Omul de afaceri spune că randamentul lui Panţîru a scăzut odată cu mărirea salarială de care a avut parte. Latifundiarul din Pipera i-a mărit salariu fostului fundaş de la Iaşi, de la 6.000 de euro la 12.000 de euro.

"Panţîru, pe care l-am făcut eu cel mai mare fundaş din Europa. Când avea 6 mii era bine, când avea 10 mii nu e bine. Am greşit eu, nu trebuia să-i fac salariul atât", a spus Gigi Becali, luni dimineaţă, la Pro X.

Ionuţ Panţîru s-a impus repede ca titular în echipa FCSB de la transferul său de la Iaşi, pentru care Becali a plătit 200.000 de euro. În timpul partidei cu Astra, pierdută de FCSB, Panţîru a fost criticat de fanii aspru de fanii din tribune. 19 meciuri a jucat în acest sezon Ionuţ Panţîru, în toate competiţiile, timp în care a marcat un gol şi a oferit două pase de gol.

Afla mai multe despre: ionut pantirufcsbgigi becalisalariucritici 

viewscnt
Articole similare