Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Am încercat să-l ajut cât de mult am putut". Un fotbalist de la Galatasaray a dezvăluit ce probleme a întâmpinat Olimpiu Moruţan în Turcia

"Am încercat să-l ajut cât de mult am putut". Un fotbalist de la Galatasaray a dezvăluit ce probleme a întâmpinat Olimpiu Moruţan în Turcia
Comentarii

Galatasaray a pierdut, joi, pe teren propriu, scor 1-2, cu FC Barcelona, în manşa a II-a a optimilor de finală ale Ligii Europa. În tur, scorul a fost 0-0, astfel că echipa catalană se califică în sferturi.

"Am încercat să-l ajut cât de mult am putut". Un fotbalist de la Galatasay a dezvăluit ce probleme a întâmpinat Olimpiu Moruţan în Turcia 

În minutul 28, Cicâldău a centrat dintr-un corner de pe partea dreaptă şi Marcao a înscris din plonjon. Olimpiu Moruţan a intrat pe teren în minutul 74, în locul lui Ryan Babel. În acelaşi minut, Cicâldău a fost înlocuit cu Dervisoglu.

Chiar dacă nu a reuşit să îşi ajute echipa, Moruţan s-a declarat mulţumit de faptul că turcii nu au cedat în faţa granzilor de la Barcelona. El a spus că va da totul pentru a-şi recâştiga locul de titular. 

La finalul partidei, experimentatul Ryan Babel, atacantul lui Galatasaray, a vorbit despre cei doi jucători români de la formaţia din Istanbul, Cicâldău şi Moruţan.

Babel ştie unde întâmpină Moruţan probleme! 

"Moruţan este un băiat foarte bun, este încă un jucător tânăr, are mult talent, încerc să-l ajut cât de mult pot, la fel şi cu Alex, sunt băieţi foarte buni. Am încercat să-i ajut cât de mult am putut, el (n.r - Moruţan) nu vorbeşte engleză foarte bine, uneori vorbesc în engleză foarte lent. În fiecare zi sunt ocupat cu aceşti băieţi ca să-i ajut să se adapteze în fotbalul din Turcia", a spus Ryan Babel, pentru PRO TV.

Olimpiu Moruţan, plin de încredere după meciul cu Barcelona din Europa League. ”Mă bucur că fanii mă iubesc!”

Afla mai multe despre: olimpiu morutangalatasaraycicaldau 

viewscnt
Articole similare