Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Am intrat în depresie”. Reacţia nervoasă a lui Piţurcă după înfrângerea Craiovei la Giurgiu | VIDEO

„Am intrat în depresie”. Reacţia nervoasă a lui Piţurcă după înfrângerea Craiovei la Giurgiu | VIDEO
Comentarii

Fotbaliştii Craiovei l-au supărat pe Victor Piţurcă după ce au suferit a şasea înfrângere a sezonului. Oltenilor nu pare să le priască deplasările. Eşecul cu Astra a fost al patrulea suferit de Universitatea pe teren străin.

Victor Piţurcă nu şi-a menajat jucătorii după ce U Craiova a pierdut pe terenul Astrei, scor 1-0. În urma acestui rezultat, alb-albaştrii sunt pe locul 3 în Liga 1, la şase puncte de primul loc.

La pândă stă FCSB. Echipa lui Bogdan Vintilă are 33 de puncte, cu unul mai puţin decât „Ştiinţa”, dar şi cu un meci în minus disputat. 

„Nu ştiu dacă se poate vorbi de o criză, însă fotbalul se joacă pe goluri. Trebuie să marchezi goluri.

Şi a doua repriză a fost controlată tot de noi, până am primit acel gol stupid şi pe urmă, sigur că, ca de obicei, am intrat într-o depresie din asta s-o numesc fotbalistică şi totul cam la întâmplare era.

(De unde vin căderile?)
Dar nu a fost vorba de ritm aici. Nu se pune problema că a fost ritm. Ce, a avut Astra cumva vreun ritm? N-a avut niciun ritm Astra. Astra s-a apărat şi a jucat pe contraatac, cum a făcut de obicei, în utlimul timp. 

Aici e vorba şi de valoare, ca să poţi să realizezi faze de genul acesta. 

(Aţi mai avut eşecuri şi nu eraţi aşa nervos, acum de ce sunteţi nervos?)
Dar nu sunt nervos. De ce spuneţi dumneavoastră că sunt nervos? Nu sunt nervos. Sunt supărat că am pierdut meciul. De ce aş fi nervos? M-am obişnuit cu înfrângerile acum, la Craiova, aşa că nu mai sunt nervos”
, a declarat Victor Piţurcă la finalul meciului Astra - U Craiova. 

 

Afla mai multe despre: craiovapiturca 

viewscnt
Articole similare