Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am intrat pe vârfuri. Aşa e când tratezi fotbalul cum l-am tratat noi” Deac vrea victoria cu Alkmaar: ”Să ne trezim, calificarea se joacă”

”Am intrat pe vârfuri. Aşa e când tratezi fotbalul cum l-am tratat noi” Deac vrea victoria cu Alkmaar: ”Să ne trezim, calificarea se joacă”

CFR Cluj

Comentarii

Formaţia CFR Cluj, liderul Ligii 1, a fost învinsă, duminică seară, la Mioveni, cu scorul de 2-0, de FC Rapid, într-un meci din etapa a XII-a a primului eşalon.

Golurile au fost marcate de Bălan ’27, ’55. Rapidiştii au înscris şi în minutul 45, tot prin Bălan, însă reuşita acestuia a fost anulată pentru ofsaid.

”Aşa e când tratezi fotbalul cum l-am tratat noi în seara asta, te pedepseşte. Aşa e fotbalul din ziua de azi, dacă te dăruieşti şi alergi, poţi să baţi orice adversar. Şi în seara asta, ne-au bătut. Şi-au dorit mai mult victoria, noi am intrat puţin pe vârfuri şi asta ne-a costat” a mărturisit Ciprian Deac, la finalul partidei.

În trecut, Ciprian Deac s-a declarat un fan al Rapidului: ”E un club mare în România, cu galerie frumoasă şi acest lucru s-a văzut şi în seara asta. Cu toate că nu au fost mulţi dintre suporteri, cei care au fost au cântat din primul până în ultimul minut. Nu se poate şterge cu buretele, dar am spus că am fost de mic rapidist, am ţinut cu această echipă şi-mi este o echipă dragă. Mi-aş dori ca Rapid să ajungă în playoff. Este o echipă bună, cu jucători experimentaţi. Cred că merită să fie acolo” a mai spus Deac, la finalul partidei.

Pentru campioana României urmează un duel în Europa cu AZ Alkmaar: ”Trebuie să ne trezim, să ne dăm două palme şi să revenim cu picioarele pe pământ. Dacă nu muncim la fel de mult şi nu suntem la fel de serioşi cum am fost în anii trecuţi în care am reuşit să facem o figură frumoasă în Europa şi să câştigăm patru campionate la rând, nu văd un rezultat pozitiv. Să sperăm că ne trezim până joi şi vom arăta o altă faţă. E diferenţă de trei puncte între primul loc şi ultimul, se poate întâmpla orice. Meciurile sunt echilibrate, iar calificarea se joacă.” a încheiat experimentatul jucător al CFR-ului.

CFR Cluj este lider în clasament, cu 30 de puncte, în timp ce FC Rapid este pe 5, cu 21 de puncte. Poziţia a doua este ocupată de FCSB, care are 24 de puncte, iar pe trei se află FC Voluntari, de asemenea cu 24 de puncte.

 

Afla mai multe despre: ciprian deaccfr 

viewscnt
Articole similare