Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Am jucat prea puţin fotbal pentru a emite pretenţii!". Mirel Rădoi, reacţie sinceră după înfrângerea din Islanda. Cum a explicat cele trei schimbări făcute la pauză

"Am jucat prea puţin fotbal pentru a emite pretenţii!". Mirel Rădoi, reacţie sinceră după înfrângerea din Islanda. Cum a explicat cele trei schimbări făcute la pauză
Comentarii

Mirel Rădoi (39 de ani) a fost extrem de supărat la finalul meciului, dar a fost sincer şi a recunoscut că, la modul cum s-au prezentat, tricolorii nu meritau să se califice în finala play-offului pentru Euro 2020. Selecţionerul naţionalei a recunoscut că echipa sa a jucat prea puţin fotbal pentru a emite pretenţii de calificare.

Rădoi a explicat şi cele trei schimbări făcute la pauză şi a spus că, în ciuda oamenilor care au lipsit, nu putem spune că s-a pierdut meciul din această cauză. Antrenorul României a spus că şi-a dorit mai multă dinamică în joc, de aici cele trei schimbări de la pauză. Mirel Rădoi a spus că emoţiile şi presiunea şi-au pus amprenta pe jucătorii tricolorilor.

"Terenul a fost în condiţii bune, nu a influenţat rezultatul. Este corect, nu meritam mai mult, după cum am jucat în prima repriză. După cum am jucat în primele 45 de minute, nu meritam să mergem în finala play-off-ului.

Într-adevăr, părea o poziţie suspectă de offside (n.r. - la primul gol). Am ieşit foarte bune cu fundaşii centrali, dar Manea şi Camora au anulat poziţia de offside la golul doi. Nu putem să vorbim de o singură poziţie, un fundaş sau un mijlocaş. E clar că de foarte multe ori nu am ieşit în întâmpinarea lor. Poate a fost şi presiunea meciului, nu suntem obişnuiţi cu astfel de meciuri, de mize, poate de asta am arătat şi aşa de slab în prima repriză.

Sunt trei jucători care au lipsit, dar asta nu înseamnă că am primit golurile pentru că unul dintre jucători a lipsit. Era clar că trebuie să aducem un plus, cei trei nu au fost dinamici, nu au reuşit să câştige baloane. Nu aveau foarte multe soluţii, am pregătit să intrăm foarte mult între linii. Am vrut să avem mai multă dinamică pentru repriza a doua.

În repriza a doua am jucat mai bine. Dacă trebuie un vinovat sunt eu. Eu şi staff-ul. Nu am reuşit să capacităm jucătorii la miza meciului. Vinovatul îl aveţi în faţa dumneavoastră.

(n.r. - despre penalty) Prima, de pe bancă, a fost clară. Am văzut acel cot. Am jucat prea puţin fotbal din ce ne-am dorit în seara asta ca să avem pretenţii că puteam merge în finala play-off-ului"
, a spus Mirel Rădoi la finalul partidei. 

Islanda - România 2-1, în semifinala play-off-ului de calificare la EURO

România a fost învinsă, joi, la Reykjavik, cu scorul de 2-1 (2-0), de Islanda, în semifinalele play-off-ului de calificare la turneul final al Campionatului European din 2021. Tricolorii nu vor participa la turneul la care şi Bucureştiul găzduieşte meciuri.

Au marcat: Gylfi Sigurdsson '16 şi '34 / Maxim '63 (p).

Gazdele au mai marcat în minutul 27 un gol, anulat de VAR pentru ofsaid.

Islanda: Halldorsson - Palsson, R. Sigurdsson, Arnason (Ingason '86), Magnusson - Traustason, Gunnarsson, Bjarnason, Gudmundsson (Sigurjonsson '83) - G. Sigurdsson, Finnbogason (Sightorsson '75). Selecţioner Erik Hamren;

România:  Tătăruşanu - Manea, Burcă, Bălaşa, Camora - Stanciu (Cicâldău '87), Creţu, Maxim (Keşeru '80) - Deac (Iancu '46), Alibec (Puşcaş '46), Maxim (I. Hagi '46). Selecţioner Mirel Rădoi.

Afla mai multe despre: mirel radoiselectionerromaniaislanda 

viewscnt
Articole similare