Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am ofertă de la FCSB, dar nu vreau să merg acolo!” Jucătorul care tocmai ce i-a închis uşa în nas lui Gigi Becali

”Am ofertă de la FCSB, dar nu vreau să merg acolo!” Jucătorul care tocmai ce i-a închis uşa în nas lui Gigi Becali

Superliga

Comentarii

Adam Nemec s-a despărţit de Dinamo şi recunoaşte că are ofertă de la FCSB, dar spune că nu este tentat să meargă la clubul patronat de Gigi Becali. Atacantul de 32 de ani susţine că-şi doreşte un contract în străinătate, care să fie destul de consistent.

Adam Nemec a fost curtat intes de Gigi Becali în ultimul an, dar internaţionalul slovac nu vrea să meargă la FCSB. A anunţat-o într-o declaraţie făcută în presa din ţara sa. Nemec recunoaşte că a primit o propunere de la FCSB, dar spune că obiectivele sale sunt altele. Nemec susţine că şi-ar dori un contract foarte avantajos din punct de vedere financiar, deoarece se află pe final de carieră:

”Pe finalul carierei, nu neg asta, mi-ar plăcea să câştig ceva bani din care să trăiesc pentru restul vieţii. Aşa că mi-ar plăcea să semnez un contract bun. Nu aş refuza o ofertă din lumea arabă, dar nu este prioritate mea, nu vreau să câştig bani cu orice preţ. Nu ştiu nimic de CFR Cluj şi am pe masă o ofertă de la Steaua, dar nu este prioritatea mea şi nu voi merge acolo. Obiectivul meu este să merg în altă parte, aşa că nu iau deloc în considerare să merg la Steaua”, a declarat Adam Nemec pentru sport.sk.


Fostul atacant al lui Dinamo spune că, cel mai probabil, următorul contract va fi ultimul din cariera sa, în condiţiile în care în septembrie va împlini 33 de ani. Tocmai de aceea caută să facă cea mai bună alegere:

”În acest moment am două-trei oferte, nu doresc să mă grăbesc, dar nici să amân la nesfărşit, aşa că vom vedea. Cred că în curând apropiat îmi vor rezolva problemele ce ţin de viitorul meu. Nu exclud niciun campionat din lume, dar depinde de mai mulţi factori, deoarece va fi, probabil, ultimul meu contract de profesionist, în cazul în care voi fi sănătos. Aş vrea să iau cea mai bună decizie”, a mai spus Nemec.


 

Afla mai multe despre: fcsbdinamoadam nemec 

viewscnt
Articole similare