Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Am pierdut, dar sunt mândru de fotbaliştii mei" Ce a declarat Ruben Albes după înfrângerea contra Craiovei

"Am pierdut, dar sunt mândru de fotbaliştii mei" Ce a declarat Ruben Albes după înfrângerea contra Craiovei

Hermannstadt​

Comentarii

Universitatea Craiova a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Hermannstadt, într-un meci din etapa a noua a Ligii I.

Pentru Ruben Albes, antrenorul sibienilor, aceasta a fost a doua înfrângere consecutivă pe banca lui Hermannstadt, după cea suferită în faţa FCSB-ului, scor 0-5.

"Am pierdut, dar trebuie să fim mândri de fotbaliştii noştri. Am jucat de la egal la egal cu o echipă bună" a mărturisit tehnicianul iberic, la finalul jocului.

"Am ratat un penalty. Acesta este fotbalul. Am încercat să fim solizi, puternici, iar în a doua repriză am fost aproape de a marca gol.Uneori nu înţeleg deciziile la loviturile cu cotul" a mai completat el, după meci

Vedeta sibienilor, Jo Santos a comentat şi el înfrângerea contra Craiovei: "Suntem supăraţi din cauza rezultatului, e greu să câştigi împotriva unei echipe bune şi au arătat de ce sunt pe primul loc. Dar am arătat că suntem o echipă bună, meciul de azi a fost diferit faţă de cel cu FCSB şi cred că trebuie să o ţinem tot aşa" a mărturisit Jo.
 

Afla mai multe despre: ruben albes 

viewscnt
Articole similare