Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Am pierdut două puncte astăzi!" VIDEO | Reacţia lui Dan Alexa după remiza cu Voluntari

"Am pierdut două puncte astăzi!" VIDEO | Reacţia lui Dan Alexa după remiza cu Voluntari

Superliga

Comentarii

FC Voluntari - Dunărea Călăraşi 0-0. Tehnicianul oaspeţilor, Dan Alexa, s-a declarat nemulţumit de rezultat la finalul partidei, precizând că echipa sa a "pierdut două puncte".

Totuşi, Alexa a precizat că partea bună a acestui rezultat e că Dunărea nu a permis adversarei să se apropie în clasament.

Pentru Dunărea urmează un meci cu Dinamo, formaţie aflată în continuare în cursa pentru o calificare miraculoasă în play-off, iar Alexa îşi avertizează elevii.

"Nu. Cred că am pierdut două puncte astăzi. Am întâlnit un Voluntari mult schimbat în bine faţă de prima parte a campionatului, o echipă care a ratat foarte mult la Botoşani. Am ratat situaţii mari, chiar foarte mari în prima parte. Repriza a doua a fost repriza noastră. Cei din Voluntari puteau să încrie prin ocazia lui Bălan, dar şi noi am mai avut o situaţie prin Dobrosavlevici, la fel o intervenţie bună a lui Vâtcă.

Una peste alta, sunt bucuros totuşi că reuşim să ţinem Voluntariul la cinci puncte în spatele nostru. Ei şi cu Chiajna sunt principalele noastre candidate la evitarea retrogradării.

Am ratat situaţii importante, din păcate. Sperăm ca pe viitor, jucătorii care ajung în situaţiile astea, să fie mai pragmatici şi să înscrie, pentru că, repet, sunt puţin trist, pentru că eu cred că meritam să câştigăm meciul de azi.

(n.r. Ianis Stoica) Este un jucător care mie îmi place foarte mult, chiar dacă are 16 ani. Am jucat cu trei jucători Under 21 astăzi. Îmi place să antrenez jucători foarte tineri, pentru că au potenţial foarte mare. Îmi place, pentru că ştiu că sunt antrenabili şi caută tot timpul să progreseze. Ianis este un jucător care va spune un cuvânt în fotbalul românesc şi îmi pare rău pentru ocazia lui. Într-adevăr, a fost o ocazie foarte mare.

Cu siguranţă altfel ar fi fost meciul, dar, repet, a făcut un meci bun şi îl felicit pentru asta.

Întâlnim Dinamo (n.r. în următorul meci). În eventualitatea în care vor câştiga azi cu Botoşaniul, vor veni foarte motivaţi la Călăraşi. Dar şi Dunărea a arătat că poate să facă meciuri bune împotriva granzilor, împotriva CFR-ului, a Stelei... Să nu uităm că totuşi Dunărea nu a pierdut în două meciuri cu CFR"
, a declarat Dan Alexa după meci.


 

Afla mai multe despre: dan alexa 

viewscnt
Articole similare