Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Am pierdut meciul în atac!" Marta Batinovic se teme pentru meciul de la Moscova: "Ne vom testa din nou şi...nu ştii niciodată!"

"Am pierdut meciul în atac!" Marta Batinovic se teme pentru meciul de la Moscova: "Ne vom testa din nou şi...nu ştii niciodată!"

Handbal

Comentarii

Echipa de handbal feminin SCM Râmnicu Vâlcea a fost învinsă sâmbătă, pe teren propriu, de formaţia daneză Odense Handbold, scor 30-21 (13-10), în al doilea meci din grupa B a Ligii Campionilor.

Fără Kristina Liscevic şi Mireya Gonzalez, confirmate pozitiv la COVID-19, Vâlcea a pierdut partida cu Odense, iar etapa viitoare va juca în deplasare cu CSKA Moscova.

"Am pierdut acest meci în atac, am jucat foarte rău în atac. Am început bine în defensivă, cred că defensiva a fost chiar bună aproape tot meciul.Trebuie să alergăm, trebuie să dăm mai mult pe teren, pentru că este greu să joci fără să arunci de la 9 metri, toată lumea ştie acest lucru, este foarte complicat. Meciul următor va fi cu siguranţă unul dintre cele mai grele. ŢSKA joacă foarte bine, ştim cum joacă. Sper că vom fi sănătoase, ca să jucăm acolo, pentru că week-end-ul acesta ne vom testa din nou şi nu ştii niciodată" a mărturisit Marta Batinovic, după meci. 

În primul meci din grupă, Brest Bretagne Handball – SCM Rm. Vâlcea, scor 28-21, iar echipa vâlceană rămâne pe ultimul loc în grupă, cu 0 puncte după două etape.

În celelalte două meciuri ale grupei s-au înregistrat următoarele rezultate:

  • Gyor - Podravka Vedeta 43-28
  • Rostov Don - Ljubljana 23-23

Duminică, în grupa A, va juca şi CSM Bucureşti, în deplasare, cu Team Esbjerg, in direct la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: marta batinovic 

viewscnt
Articole similare