Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Am pierdut pe mâna noastră, dar arbitrajul..." Teja, vehement după meciul de la Craiova: "Să se mai greşească şi pentru noi o dată, dacă pentru alţii se greşeşte de trei ori"

"Am pierdut pe mâna noastră, dar arbitrajul..." Teja, vehement după meciul de la Craiova: "Să se mai greşească şi pentru noi o dată, dacă pentru alţii se greşeşte de trei ori"

FC Voluntari

Comentarii

Universitatea Craiova şi-a respectat poziţia de lider în Liga I şi a învins-o şi pe Voluntari. Are punctaj maxim în Liga 1.

Universitatea Craiova a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a patra a Ligii I. Koljic şi Cicâldău au punctat pentru olteni, iar Costin a înscris pentru formaţia oaspete.

Avertizat de Iulian Călin cu un cartonaş galben, Mihai Teja a explicat ce s-a întâmplat: "Nu am fost de acord cu nişte decizii ale domnului arbitru, pentru că astăzi câteva decizii mi s-au părut în dezavantajul nostru şi atâta tot. La ultimele minute, când a sărit Armaş la cap a dat fault în atac. Nu a fost nimic, dar probabil nu a vrut să se complice, să dăm gol în ultimul minut. Am pierdut pe mâna noastră. Greşeala e omenească, toată lumea greşeşte."

Tehnicianul formaţiei FC Voluntari a mărturisit că aşteaptă în continuare transferuri pentru că a rămas fără soluţii pe banca de rezerve: "Aştept întăriri, nu aţi văzut că nu sunt soluţii pe bancă, aici mă refer de la mijloc în sus, ca să aducă un plus. Sunt un pic deranjat de maniera de arbitraj, cred că Universitatea Craiova nu are nevoie, are echipă foarte bună, puternică. Nu au nevoie de mici ajutoare sau să împingem de la spate. Să se mai greşească şi pentru noi o dată, dacă pentru ceilalţi de trei ori"

FC Voluntari a suferit prima înfrângere în actuala ediţie de campionat. Trupa lui Teja rămâne cu 7 puncte, în timp ce Universitatea Craiova redevine lider, cu maxim de puncte, după patru runde. În runda următoare, ilfovenii primesc acasă vizita formaţiei Sepsi Sf. Gheorghe. Universitatea se va deplasa la Piteşti, pentru meciul cu FC Argeş. 

Afla mai multe despre: mihai teja 

viewscnt
Articole similare