Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Am primit telefon de la Dinamo, să luăm cupa, să facem". Şumudică i-a închis telefonul conducerii Rapidului: "Am rămas surprins"

"Am primit telefon de la Dinamo, să luăm cupa, să facem". Şumudică i-a închis telefonul conducerii Rapidului: "Am rămas surprins"

Superliga

Comentarii

Marius Şumudică se bucură de o bine meritată vacanţă. Telefonul nu îi dă însă pace. Ofertele din Liga I curg pe bandă rulantă şi inclusiv o rivală a Rapidului a încercat să îl convingă să schimbe tabăra.

În plină criză, Dinamo a încercat să dea lovitura pe banca tehnică. Fanii acţionari l-au sunat pe Şumudică şi au încercat să îl convingă să vină în Ştefan cel Mare în locul lui Gane.

"Am primit o sumedenie de telefoane, tot încercau să se întâlnească cu mine doi lideri de galerie. Au venit şi mi-au propus un contract, să luăm cupa, să facem... Dar la mine e clubul ăsta (n.r. - Rapid), pe care îl iubesc prea mult. Nu pot. Nu aş putea, nu m-aş vedea pe banca altei echipe", a declarat Marius Şumudică pentru Parfum Vişiniu. 

Deşi îşi declară dragostea pentru echipă cu fiecare ocazie, Şumudică i-a închis uşa şi Rapidului: "Din momentul în care am păşit în România, am spus că mi-aş dori să îi ajut, nu ştiu, cu un sfat. Am rămas surprins că, nici până în momentul de faţă, nici măcar un telefon nu mi-au dat. Le doresc baftă în continuare, dar din momentul de faţă, telefonul meu, pentru ceea ce înseamnă conducerea administrativă, conducerea tehnică, este închis", a mai spus fostul tehnician de la Rapid. 

Afla mai multe despre: marius sumudica 

viewscnt
Articole similare