Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am primit un telefon”. Şumudică a explicat de ce nu a mai ajuns la CFR. ”Mi s-a reproşat acest lucru”

”Am primit un telefon”. Şumudică a explicat de ce nu a mai ajuns la CFR. ”Mi s-a reproşat acest lucru”

Superliga

Comentarii

Marius Şumudică a fost prezent la finala Cupei României, faza pe Bucureşti, dintre Rapid şi Steaua, iar înainte de startul partidei a oferit un interviu în care explicat de ce nu a mai ajuns la CFR Cluj, chiar dacă a fost dorit la echipă.

Liber de contract după despărţirea de Kaiserispor, Şumudică a fost aproape de o revenire în Liga I.

Deşi în primă fază nu a vrut să vorbească despre interesul celor de la CFR pentru serviciile sale, Şumudică a recunoscut că oficialii echipei din Cluj l-au dorit, însă mutarea a căzut din cauza relaţiei foarte apropiate pe care fostul antrenor al Astrei Giurgiu o are cu Gigi Becali, patronul FSCB.

”Eu tot timpul am spus că nu am fost contactat de cei de la CFR Cluj şi că îi admir, admir oamenii de acolo, conduceera. Nu le-a plăcut niciodată să iasă în faţă, l-au sprijinit pe Petreescu şi până în ultima clipă când Petrescu nu a plecat n-au vorbit de niciun antrenor.

E adevărat că au existat discuţii prin intermediari şi ajungeau la mine la ureche că aş fi pe lista lor, dar surprinzător, am primit un telefon... nu vreau să-l fac public, să spun cine m-a sunat şi mi s-a reproşat apartenenţa mea, să zic, nu ştiu, poate apartenenţa e mult spus, prietenia mea cu Gigi Becali şi asta a fost unul din motivele pentru care eu nu am ajuns la CFR, că vezi Doamne aş fi prieten cu Gigi Becali, a spus Şumudică la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: liga 1cfr clujmarius sumudica 

viewscnt
Articole similare