Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Am putea avea parte de o surpriză la EURO 2020. Gică Popescu: ”Vom înştiinţa UEFA până pe 28 aprilie”

Am putea avea parte de o surpriză la EURO 2020. Gică Popescu: ”Vom înştiinţa UEFA până pe 28 aprilie”

EURO 2020

Comentarii

Gică Popescu spune că am putea avea parte de o surpriză la EURO 2020. Fostul mare fundaş român spune că FRF a propus ca tribunele National Arena să fie deschise în proporţie de 50%. În prezent s-a aprobat varianta în care vor fi vândute bilete pentru 25% din capacitatea stadionului.

Duminică, trofeul EURO 2020 a ajuns la Bucureşti, unul dintre oraşele care vor găzdui meciuri le EURO 2020. Cu această ocazie, Gică Popescu a anunţat că s-ar putea să avem parte de o surpriză plăcută. Tribunele de pe National Arena ar putea fi ocupate la 50% din capacitate.

Am putea avea parte de o surpriză la EURO 2020: ”FRF a făcut o propunere la Ministerul Sănătăţii”

Bucureştiul este unul dintre oraşele care vor găzdui meciuri la EURO 2020, însă pentru a păstra organizarea a fost nevoie de un compromis făcut de autorităţile din România. UEFA a impus ca oraşele organizatoare să permită accesul fanilor pe 25% din capacitatea stadioanelor.

Autorităţile din România au fost de acord cu această condiţie, dar am putea avea parte de o surpriză şi mai mare. Gică Popescu susţine că FRF a trimis o solicitare la Ministerul Sănătăţii prin care a cerut aprobarea să permită accesul fanilor pe 50% din capacitatea stadionului:

”Bucureşti este pregătit pentru a organiza cele 4 meciuri din cadrul Euro 2020, s-a făcut o muncă incredibilă. Vom avea 12.300 de spectatori. Federaţia Română de Fotbal a făcut o propunere către Ministerul Sănătăţii să ducem această capacitate la 50% din stadion.

Urmează că până pe 28 aprilie să înştintăm UEFA de decizia pe care am luat-o. Este cel mai important eveniment pe care România l-a organizat vreodată”, a declarat Gică Popescu.

National Arena va găzdui meciurile din grupa C de la EURO 2020, grupă din care fac parte Austria, Macedonia de Nord, Ucraina şi Austria. De asemenea, tot pe National Arena se va juca şi una dintre optimeile de finală.

Afla mai multe despre: euro 2020 

viewscnt
Articole similare