Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Am rămas singuri în Europa de vreo patru ani". Fotbaliştii de la CFR Cluj vor răzbunare cu Young Boys: "Eu cred în karma"

"Am rămas singuri în Europa de vreo patru ani". Fotbaliştii de la CFR Cluj vor răzbunare cu Young Boys: "Eu cred în karma"

CFR Cluj

Comentarii

Fotbaliştii lui CFR Cluj aşteaptă dubla de foc, din preliminariile Champions League, cu Young Boys Berna.

CFR Cluj, victorie cu Chindia înainte de meciul cu Young Boys din preliminariile Champions League

"Suntem foarte bucuroşi că am reuşit să luăm toate cele trei puncte, pentru că a fost un meci dificil, s-au apărat foarte bine, a fost o echipă foarte scurtă şi nu prea ne-au dat spaţii. Sunt foarte bucuros pentru Denis Alibec, pentru că i-am spus înainte de meci să fie acolo în gura porţii, că o să aibă şansa să marcheze şi îl felicit şi sper să nu se oprească aici. Să marcheze din ce în ce mai mult", a spus Cristi Manea, după victoria CFR-ului cu Chindia Târgovişte. 

După ce a fost dezavantajată pe finalul meciului cu Young Boys din sezonul trecut, în grupele Europa League, Cristi Manea e încrezător că scorul final va fi altul de această dată: "Este un meci foarte important şi vreau să zic că eu cred în karma şi sper ca de data aceasta să ne răzbunăm pentru ce am păţit acolo la ei, pentru că eu cred că nu a fost corect ce s-a întâmplat acolo. Meritam să ne calificăm din grupe", a adăugat internaţionalul român. 

Denis Ciobotariu a făcut o comparaţie cu restul echipelor din Liga 1: "Acum ne gândim numai la Young Boys, vrem să facem o partidă bună, vrem să câştigăm şi ne bucurăm foarte mult că încă suntem acolo, pentru România. Am rămas singuri în Europa de vreo patru ani, dar asta este, ne bucurăm că măcar noi putem să o facem şi sperăm să o facem cât mai bine", a spus fundaşul central de la CFR Cluj. 

CFR Cluj va întâlni, marţi, de la ora 21.00, pe teren propriu, campioana Elveţiei, Young Boys Berna, în prima manşă a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor. Returul va avea loc pe 10 august, de la 21.30, la Berna.

Young Boys, coşmarul lui CFR Cluj din sezonul trecut

Campioana României a fost lăsată acasă, în grupele Europa League din sezonul trecut, de Young Boys. Echipa din Ardeal a fost învinsă cu scorul de 2-1 (0-0), de Young Boys Berna, în etapa a VI-a, ultima, a Grupei A a Ligii Europa. Acest rezultat, influenţat de un penalty uşor acordat de arbitrul francez Benoît Bastien, a dus la eliminarea clujenilor din Liga Europa. CFR a terminat cu doi jucători eliminaţi, portarul Cristian Bălgrădean şi mijlocaşul Damjan Djokovic, acesta din urmă insultându-l pe arbitru.

În minutul 90, Bălgrădean a boxat un balon în careul mic, din faţa unui adversar care a căzut ca secerat. Arbitrul francez a considerat că portarul român, care l-a atins uşor pe adversar, după ce a boxat mingea, l-a lovit în faţă pe jucătorul gazdelor şi a dictat penalty, eliminându-l apoi pe Bălgrădean, care a protestat vehement.

Clasamentul grupei: AS Roma - 13 puncte, Young Boys - 10, CFR Cluj - 5, ŢSKA Sofia - 5.

Afla mai multe despre: cfr clujyoung boyscristi maneadenis ciobotariu 

viewscnt
Articole similare