Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Am rămas uimit!" EXCLUSIV | Dezvăluirea lui Bergodi. Momentul în care Lazio l-a sunat pentru transferul unui jucător român de top

"Am rămas uimit!" EXCLUSIV | Dezvăluirea lui Bergodi. Momentul în care Lazio l-a sunat pentru transferul unui jucător român de top

Top Story

Comentarii

Transferat de la Dinamo la Lazio în 2008, Ştefan Radu este unul dintre cei mai longevivi jucători din istoria clubului roman, iar fundaşul de 32 de ani e privit deja ca o legendă a clubului.

Radu a fost cumpărat de laziali cu aproximativ 5 milioane de euro, sumă pe care italienii au decis să o achite după ce fundaşul a fost împrumutat iniţial 6 luni. Însă nu a fost singura "măsură de siguranţă" pe care şi-au luat-o oficialii lui Lazio.

Prezent în cadrul emisiunii TOP INTERVIURI, Cristiano Bergodi a dezvăluit că acesta a fost sunat de reprezentanţii fostei sale echipe cu câteva luni înainte ca interesul pentru Ştefan Radu să devină oficial. Aceştia au cerut referinţe despre fundaşul care abia împlinise 21 de ani şi devenise titular la Dinamo.

"Am rămas uimit la început. În 2007 eram antrenor la Rapid. Când m-au sunat şi m-au întrebat cei de la Lazio cum e Ştefan Radu, după meciul lui Dinamo cu Lazio şi le-am spus că e tânăr dar foarte bun. E rapid şi are tehnică bună, e stângaci. La Roma nu stai prea mulţi ani dacă nu eşti un băiat serios", a declarat Bergodi pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: stefan radubergodi 

viewscnt
Articole similare