Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Am scăpat de Klopp şi Flick! Cine vine în locul lui Joachim Low? Variantele vehiculate pentru a prelua naţionala Germaniei

Am scăpat de Klopp şi Flick! Cine vine în locul lui Joachim Low? Variantele vehiculate pentru a prelua naţionala Germanieigalerie foto
Comentarii

Potrivit presei germane, Federaţia Germană de Fotbal are doi favoriţi pentru a-l înlocui pe Joachim Low.

Deşi se credea că Jurgen Klopp sau Hansi Flick au cele mai mari şanse să preia naţionala, se pare că Federaţia Germană are alte planuri. Klopp nu pare deloc uşor de mişcat de pe Anfield şi nici antrenorul nu pare să considere că este momentul să devină selecţioner. În acelaşi timp, Hansi Flick nu ar vrea să plece de la Bayern Munchen, situaţie în care, oficialii germani caută alte variante.

Germanii cred că Ralf Rangnick are cele mai mari şanse să preia naţionala.

Rangnick (62 de ani) are o experienţă bogată şi este un tehnician care pare capabil să facă schimbul de generaţii dorit de Federaţia Germană. El s-a remarcat de-a lungul timpului şi prin faptul că a descoperit jucători precum Joel Matip, Sadio Mane, Roberto Firmino sau Naby Keita. Ultima dată, Ralf Rangnick a antrenat la Leipzig şi a dus echipa în UEFA Champions League, după ce a promovat-o în Bundesliga. De asemenea, cu Schalke a atins semifinalele UEFA Champions League.

A doua variantă pe care oficialii Federaţiei o vor lua în calcul este Stefan Kuntz, selecţionerul naţionalei U21. Acesta a preluat acum patru ani şi jumătate frâiele reprezentativei de tineret şi este un colaborator al lui Low, detaliu care poate asigura continuitate la nivel de filosofie.

Presa germană susţine că oficialii federali au şi alte nume pe listă. Adi Hutter ar fi una dintre variante, în timp ce Jurgen Klinsmann şi Christian Streich au şanse mult mai mici să fie luaţi în calcul.

Afla mai multe despre: joachim lowralf rangnickstefan kuntz 

viewscnt
Articole similare