Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am schimbat un pic mentalitatea” Bergodi, încântat de cum evoluează FC Voluntari

”Am schimbat un pic mentalitatea” Bergodi, încântat de cum evoluează FC Voluntari

Superliga

Comentarii

Formaţia FC Voluntari a învins, luni seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa FC Botoşani, în ultimul meci al etapei a doua a play-out-ului Ligii I.

Bergodi spune că echipa sa sta bine din punct de vedere mental.

”Ştiam că e un meci foarte greu, pentru că oricum am întâlnit o echipă care a ratat în sfârşitul campionatul ui playofful, o echipă foarte bună. Singura echipă care ne-a bătut acum în 2019, ne-a bătut la ei. Şi atunci ştiam că era un meci foarte greu. Şi după, când au egalat, nu a fost deloc uşor pentur noi”, a spus Cristiano Bergodi.

FC Voluntari arată altfel după sosirea lui Bergodi la echipă

”Da, luptă. Luptă pentru că are încredere. Şi mai şi înscrie... când o echipă întoarce rezultatele şi în celelalte meciuri, că am făcut cu Iaşi când am întors şi cu Steaua... asta înseamnă că are încredere, că a schimbat un pic mentalitatea. Mentalitatea e primul lucru foarte important pentru un antrenor. Tehnica, tactica înseamnă ceva. Dar înseamnă mult mai mult mentalitatea, care trebuie schimbată. Şi încet, încet cred că am intrat în mintea jucătorilor şi asta mă bucură foarte mult, pentru că e un lucru foarte , foarte important pentru o echipă care trebuie să atingă acest obiectiv, salvarea de la retrogradare”, a mai spus Bergodi.

Afla mai multe despre: bergodifc voluntari 

viewscnt
Articole similare