Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am stat 10 zile în spital şi 11 zile în izolare” Păun despre calvarul prin care a trecut după ce a fost depsitat pozitiv la COVID-19

”Am stat 10 zile în spital şi 11 zile în izolare” Păun despre calvarul prin care a trecut după ce a fost depsitat pozitiv la COVID-19

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a început sezonul de Liga I cu o victorie, scor 2-1 cu Academica Clinceni

CFR Cluj a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Academica Clinceni, într-un meci din prima etapă a Ligii I. Unul dintre jucătorii intervievaţi după meci a fost Adrian Păun.

”Mă bucur că am revenit pe teren după o pauză îndelungată şi în al doilea rând că am reuşit să câştigăm” a mărturisit Adrian Păun, după victoria formaţiei sale de la Clinceni.

Păun a fost unul dintre jucătorii de la CFR Cluj depistaţi pozitiv la COVID-19. El a spus după meciul de la Clinceni că a primit al doilea test negativ în această săptămână: ”Săptămâna aceasta, miecuri a venit al doilea test negativ. Marţi făcusem pe precedentul şi am revenit la antrenamente miercuri” a mărturisit şeptarul din Gruia.

”A fost o perioadă foarte grea din prima zi când am aflat că sunt infectat cu noul coronavirus. Vă daţi seama, toată lumea a fost supărată, în special familia mea. Am stat în spital 10 zile, după care am stat în izolare acasă încă 11 zile. A fost o perioadă grea, dar mă bucur că a trecut şi acum sunt sănătos şi pot să îmi ajut echipa cât pot. Din partea clubului şi din partea colegilor chiar am avut susţinere şi mă bucur în momnentul acesta, dar au fost unele declaraţii în presă, care ... nu pe mine, dar mama mea a fost foarte afectată, la fel ca şi iubita mea şi fratele meu. Am avut simptome în noaptea acea, vineri înainte de meciul cu FCSB. Am avut febră, am avut frioane, mă durea foarte tare capul, după care 10 zile nu am avut gust şi miros. Astea au fost singurele simprome pe care le-am avut. a mai adăugat Adrian Păun.

Afla mai multe despre: adrian păun 

viewscnt
Articole similare