Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am suferit mult în ultima perioadă”. Băluţă a marcat primul hattrick din carieră şi le face o promisiune fanilor: ”Vom reuşi acest lucru”

”Am suferit mult în ultima perioadă”. Băluţă a marcat primul hattrick din carieră şi le face o promisiune fanilor: ”Vom reuşi acest lucru”
Comentarii

Alexandru Băluţă a fost reprimit de Mangia în lotul Universităţii şi a reuşit să-şi ia revanşa cu o prestaţie fabuloasă în meciul cu Botoşani. Atacantul a marcat primul hattrick din carieră şi le promite trofeul craiovenilor.

Băluţă a revenit în stil de mare jucător în echipa de start a Craiovei. Hattrick spectaculos şi o prestaţie entuziasmantă care o duce pe Craiova deja în finala Cupei.

Aşteptam momentul ăsta. Am suferit mult în ultima perioadă şi sunt bucuros că am înscris primul hattrick din carieră. Îmi doresc să câştig Cupa şi mi-ar fi părut rău să ne încurcăm. Îi mulţumesc lui Mister că a avut încredere în mine şi m-a reprimit în lot. Am făcut greşeli, dar e important că am învăţat din ele.

Nu contează cine este căpitanul echipei, eu trebuie să-mi demonstrez în primul rând mie că sunt bun şi trebuie să devin şi mai bun.

N-am mai câştigat acest trofeu din 1993, de când m-am născut eu. Lumea aşteaptă ca noi să aducem Cupa la Craiova şi cred că vom reuşi acest lucru. Acum trebuie să ne refacem, avem meci greu la Astra”, a spus Băluţă, la Telekom Sport, imediat după meci.

Afla mai multe despre: craiovabalutabotosani,  

viewscnt
Articole similare