Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Am tot felul de trăiri. De la emoţie la furie, de la bucurie la agonie!". Ce a spus Mihai Iosif despre posibilitatea de a fi înlocuit pe banca Rapidului

"Am tot felul de trăiri. De la emoţie la furie, de la bucurie la agonie!". Ce a spus Mihai Iosif despre posibilitatea de a fi înlocuit pe banca Rapidului

Rapid

Comentarii

Mihai Iosif, antrenorul Rapidului, a vorbit la finalul meciului pierdut de giuleşteni în faţa Mioveniului, 0-1, pe Stadionul Orăşenesc.

Iosif a spus că promovarea e cea mai importantă şi a subliniat faptul că rapidiştii trebuie să fie uniţi pentru ca echipa să ajungă cât mai sus. Antrenorul din Giuleştia  dezvăluit că, de la promovare încoace, trece prin toate stările posibile şi a comentat posibilitatea de a fi schimbat.

"E foarte important că am promovat, poate multă lume încă nu îşi dă seama de ceea ce am realizat noi. Am tot felul de trăiri, trec de la emoţie la furie, de la bucurie la agonie, dar trebuie să fim o familie aici toţi. Trebuie să fim un tot unitar şi să ducem Rapid cât mai sus.

Dacă se va întâmpla lucrul acesta, între mine şi patron există o plamă. Am un respect prea mare faţă de dânsul şi când va fi ceva sunt sigur că mă va anunţa în faţă, atât dânsul cât şi preşedintele Niculae. (n.r. - despre arbitraj) Nu vreau să fiu miosign şi mă limitez la atât", a spus Mihai Iosif, după CS Mioveni - Rapid 1-0.

Antonio Sefer, şeptarul "vişiniilor", a vorbit şi el la finalul partidei. "Pe de-o parte sunt supărat pentru că am pierdut azi, voiam să câştigăm, să terminăm cu o victorie în Liga 2, să ne luăm rămas bun de la Liga 2 cu o victorie. Aştept răspunsul de la U23 de la naţională, dacă merg sau nu, iar după mă voi gândi dacă voi avea vacanţă. Este o mândrie să pot reprezenta Rapidul sub tricolor, iar dacă mi se va da şansa de a juca o voi face cu mare plăcere şi cu sufletul de echipa naţională şi Rapid", a spus Sefer.

CS Mioveni - Rapid 1-0, în play-off-ul Ligii 2

Rapid a fost învinsă, duminică, în deplasare, de formaţua CS Mioveni, în ultima etapă a Ligii a doua.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Blănaru, în minutul 65.

Rapid este deja promovată în Liga I. în timp ce CS Moveni va juca baraj de promovare/menţinere în Liga I.

Afla mai multe despre: mihai iosifrapidreactieantonio sefer 

viewscnt
Articole similare