Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Am trăit s-o vedem şi pe asta. Ibrahimovic se consideră victimă a rasismului: "Puteam să jefuiesc şi o bancă dacă nu era aşa"

Am trăit s-o vedem şi pe asta. Ibrahimovic se consideră victimă a rasismului: "Puteam să jefuiesc şi o bancă dacă nu era aşa"
Comentarii

Într-un interviu acordat postului de televiziune francez Canal+, Zlatan Ibrahimovic a recunoscut că în ţara sa natală, Suedia, este victima rasismului.

Zlatan Ibrahimovic s-a născut în urmă cu 36 de ani dintr-o familie de imigranţi din fosta Iugoslavie. Atacantul lui Manchester United şi-a amintit că primii săi paşi în cariera de fotbalist au fost extrem de dificili: "Când am început la Malmo, nu eram acceptat ca toţi ceilalţi. De ce? Fiindcă mă chema Ibrahimovic. Nu Andersson, Svensson, toate aceste nume tipic suedeze".

Potrivit atacantului, această tendinţă continuă şi-n momentul de faţă: "Ei (presa - n. r.) continuă să mă atace. Fiindcă nu acceptă că sunt Ibrahimovic. Dacă alt jucător ar comite greşelile pe care le fac eu, l-ar apăra. Când e vorba de mine, nu mă apără. Asta însă îmi convine, astea sunt lucrurile care m-au făcut mai puternic. Acum vorbesc de rasism. E vorba de rasism. Nu spun că e rasism pe faţă, ci unul ascuns. Fiindcă nu mă cheamă Andersson sau Svensson. Dacă m-ar chema astfel, crede-mă, m-ar apăra chiar dacă... chiar dacă aş jefui o bancă".

Afla mai multe despre: zlatanibrahimovicsuediamalmofranta 

viewscnt
Articole similare