Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am văzut cum a murit un om în faţa mea.” Cum se simte jucătorul de la echipa lui Berlusconi, înjughiat aseară in Milano

”Am văzut cum a murit un om în faţa mea.” Cum se simte jucătorul de la echipa lui Berlusconi, înjughiat aseară in Milano
Comentarii

Pablo Mari, fundaşul împrumutat de Arsenal în Italia, a fost implicat joi seară într-un incident îngrozitor.

Fotbalistul adus de Silvio Berlusconi în această vară la Monza, a fost înjunghiat într-un supermarket de la periferia oraşului Milano.

Spaniolul, în vârstă de 29 de ani, se afla cu soţia şi copilul la cumpărături, la ora la care a fost atacat.

Un bărbat, în vârstă de 46 de ani, a luat un cuţit de pe rafturile magazinului şi a înjughiat 6 persoane, una dintre ele fiind fotbalistul Monzei.

Din păcate păcate, pentru un angajat, în vârstă de 30 de ani, rănile au fost fatale. Mari a fost stabilizat şi este în afara oricărui pericol.

”Am fost norocos. Am văzut cum un om a murit sub ochii mei”

La câteva ore după incident, Pablo Mari a făcut primele declaraţii

”Eram cu copilul meu, moment în care am simţit o durere insuportabilă în zona spatelui. Apoi l-am văzut pe acel bărbat, cum a înjunghiat altă persoană în gât.”,a spus Pablo Mari, conform  Gazzetta dello Sport.

Pablo Mari va fi operat în operat astăzi

După partidă, directorul executiv al clubului italian, Adriano Galliani a sosit alături de antrenorul Raffaele Palladino, la spitalul unde Mari a fost internat.

”Este un caracter puternic. A avut puterea să îmi spună în spirit de glumă, că luni va fi pe teren. I-am transmit salutări din partea preşedintelui Silvio Berlusconi. Cred că l-a ajutat înălţimea, deoarece cuţitul a ajuns la doar câţiva centimetri de un plămân. Nu ştiu cât timp va dura până se va recupera. Mediul ne va spune cu exactitate în câteva zile. Din punct de vedere psihologic, Pablo îmi pare a fi în regulă.”, a declarat Adriano Galliano, potrivit Gazetta dello Sport.

Pablo Mari este împrumutat de la Arsenal, până la sfarşitul sezonului şi este cotat la 5 milioane de euro, conform transfermarkt.

Articol scris de Teodor Răducanu

Afla mai multe despre: pablo mari 

viewscnt
Articole similare