Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am vorbit cu Arsenal, vor să-l transfere! Este dorit şi de Juventus!” De râsul lumii! Ce s-a întâmplat cu ”bomba” lui Ionuţ Chirilă :)

”Am vorbit cu Arsenal, vor să-l transfere! Este dorit şi de Juventus!” De râsul lumii! Ce s-a întâmplat cu ”bomba” lui Ionuţ Chirilă :)

Superliga

Comentarii

În 2013, Ionuţ Chirilă - atunci antrenor la Concordia Chiajna - anunţa că Arsenal, Juventus şi Şahtior sunt interesate de Gomo Onduku. Între timp, atacantul în vârstă de 24 de ani nu are echipă.

Ionuţ Chirilă surprindea în urmă cu 5 ani. Numit antrenor la Chiajna, acesta spunea că obiectivul lui este să vândă jucători pe sume importante. Atunci a încercat să-i umfle cota lui Gomo Onduku, un nigerian de 19 ani care venea de la Bayelsa: ”Am vorbit cu Arsene Wenger şi mi-a zis că după 6 luni în Europa va face faţă cu brio la Arsenal şi că va face obiectul unui transfer acolo. Juventus şi Şahtior mai sînt interesate de el”, spunea Chirilă în 2013.

Însă Onduku a avut traseul departe de cel anunţat de Chirilă. După Chiajna, a urmat CSM Iaşi şi apoi Wydad AC (Maroc), RS Berkane (tot Maroc), iar în vara lui 2017 a rămas fără echipă. Abia în aprilie 2018 a reuşit să-şi găsească un angajament, la Ilves - în Finlanda. A fost însă o dezamăgire şi peste o lună şi jumătate i-a fost reziliat contractul. Acum are 24 de ani şi se chinuie să-şi găsească un nou contract.

În 72 de meciuri jucate în cariera de profesionit a reuşit să marcheze de 6 ori şi a oferit 5 pase de gol. În prezent, este cotat la 150.000 de euro.   

Afla mai multe despre: ionut chirilaconcordia chiajnaonduku 

viewscnt
Articole similare