Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am vorbit cu el aseară!” Ce face Mirel Rădoi după ce a rămas liber de contract. EXCLUSIV

”Am vorbit cu el aseară!” Ce face Mirel Rădoi după ce a rămas liber de contract. EXCLUSIV

FRF

Comentarii

Mihai Stoica a dezvăluit ce face Mirel Rădoi în această perioadă, după ce s-a despărţit oficial de Federaţia Română de Fotbal.

Mirel Rădoi şi-a terminat mandatul de selecţioner al naţionalei României, funcţie pe care a fost numit în noiembrie 2019. Din păcate, n-a reuşit să califice România la barajul pentru Cupa Mondială Qatar 2022.

Acum, Mirel Rădoi este liber de contract şi Mihai Stoica a vorbit despre ce face fostul selecţioner în această perioadă.

Ce face Mirel Rădoi în această perioadă: ”Am vorbit doar despre fotbal european”

Mihai Stoica şi Mirel Rădoi au rămas în relaţii foarte bune, deşi în perioada în care ultimul a fost selecţioner cei doi şi-au vorbit foarte rar, pentru a nu lăsa loc de interpretări.

Cum Mirel Rădoi este acum liber de contract, Mihai Stoica spune că au reluat dialogul. Managerul sportiv al FCSB-ului susţine că l-a sunat miercuri seară şi au vorbit despre meciurile de Champions League care se desfăşurau la acea oră.

Mihai Stoica spune că Mirel Rădoi se relaxează în această perioadă, după activitatea intensă pe care a avut-o la naţională. În schimb, nu poate sta prea departe de fotbal şi este cu ochii pe competiţiile care se desfăşoară în această perioadă.

”Am vorbit mult cu Mirel, aseară (n.r. miercuri seară), când am comentat meciurile. El se uita la Bayern cu Barcelona şi la Benfica, la 'nea Mircea. Eu mă uitam la Sazburg cu Sevilla şi am fost inspirat. El e ok, relaxat.

A avut o presiune gigantică, m-am ferit să vorbesc cu el când a fost selecţioner. Ai senzaţia că atunci când o persoană e într-o astfel de poziţie, te aştepţi... Am vorbit doar despre fotbal european.

Noi suntem în urna a treia a fotbalului mondial, în urna a patra e San Marino. Nu avem un mare izvor nesecat de talente, să nu ştii pe cine să convoci. Avem o naţională care trebuie să joace în funcţie de adversarul pe care-l întâlneşte.

Naţionala trebuie să facă rezultate, în funcţie de adversar. Mutu are experienţă ca jucător”, a declarat Mihai Stoica la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mirel radoi 

viewscnt
Articole similare