Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Am vorbit cu el şi mi-a spus că se duce la Real Madrid". Hazard, la un pas de transferul carierei

"Am vorbit cu el şi mi-a spus că se duce la Real Madrid". Hazard, la un pas de transferul carierei

Real Madrid

Comentarii

Fostul mare fotbalist danez Brian Laudrup, ajuns la 49 de ani, a dezvăluit o discuţie recentă cu mijlocaşul echipei Chelsea, Eden Hazard, care i-a spus că se va transfera la Real Madrid.

"Am vorbit cu Hazard acum câteva zile şi mi-a spus că se pregăteşte să plece la Madrid. Este un transfer bun atât pentru el, cât şi pentru Real. În Rusia şi-a demonstrat încă o dată calităţile", a declarat Brian Laudrup, pentru publicaţia croată Sportske Novosti, citat de Marca.

Legendarul fotbalist s-a referit şi la Kylian Mbappe şi Neymar, alţi doi jucători despre care se spune că ar putea ajunge pe Santiago Bernabeu. "Cred că e posibil ca Mbappe şi Neymar să semneze cu Real. Dar nu pot vorbi despre asta", a adăugat fostul jucător de la Bayern Munchen, Chelsea şi Ajax.

"Voi deja ştiţi preferinţa mea"

Mijlocaşul Eden Hazard a fost desemnat jucătorul meciului Belgia - Anglia, scor 2-0, finala mică a Cupei Mondiale din Rusia. Hazard, care a fost integralist, a marcat al doilea gol al Belgiei, în minutul 82. Reprezentativa Belgiei a învins, sâmbătă, la Sankt Petersburg, cu scorul de 2-0 (1-0), selecţionata Angliei, în finala mică a Cupei Mondiale din Rusia.

La finalul meciului, internaţionalul belgian a mărturisit că ar putea schimba echipa în această vară.

"După şase ani minunaţi la Chelsea, poate că ar fi momentul pentru a descoperi al loc. După acest Campionat Mondial voi spune dacă rămân sau plec, dar Chelsea va decide dacă mă lasă să plec. Deja ştiţi destinul meu favorit. Am fost dat ca transferat la toate cluburile. Săptămâna viitoare se va scrie că ajung la Bayern Munchen. Mă amuză. Voi deja ştiţi preferinţa mea", a declarat Eden Hazard, potrivit Marca.

Afla mai multe despre: hazardcr7transfer 

viewscnt
Articole similare