Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am vrut să câştigăm fiecare meci. Nu suntem Real Madrid sau Barcelona, să încurcăm toate echipele”. Cristi Tănase, mulţumit după victoria cu Sepsi

”Am vrut să câştigăm fiecare meci. Nu suntem Real Madrid sau Barcelona, să încurcăm toate echipele”. Cristi Tănase, mulţumit după victoria cu Sepsi

Superliga

Comentarii

Academica a primit vizita lui Sepsi în penultima etapă a play-off-ului ligii 1. Ilfovenii au reuşit să se impună cu scorul de 2-1 după ce trupa lui Leo Grozavu deschisese scorul.

Cristi Tănase, marcatorul golului egalizator pentru Clinceni, s-a arătat mulţumit de victoria obţinută cu Sepsi. Decarul Academicii a afimrat că parcursul ilfovenilor în acest play-off a demonstrat valoarea lotului, care îşi merită locul printre primele şase echipe din ţară.

Cristi Tănase, mulţumit după victoria cu Sepsi

Fostul număr 10 al FCSB-ului a fost decisiv pentru formaţia sa în meciul cu Sepsi, egalând cu o lovitură minunată de cap. Clinceniul a făcut un obicei din a se lăsa condusă şi a reveni, aşa cum s-a întâmplat în ultimele două partide şi nu numai.

Tănase a discutat şi despre posibilitatea ca Prepeliţă să preia FCSB-ul, considerându-l pe fostul său coechipier, deja, un antrenor foarte bun.

”Am demonstrat că suntem o echipă bună, o echipă valoroasă şi eu cred că am meritat să fim în play-off. Important e că echipa în seara asta a arătat bine, a făcut un joc foarte bun împotriva unei echipe foarte bune.

Nu a fost gândul nostru să încurcăm pe cineva anume. Noi ne-am făcut datoria pe teren, noi am vrut să câştigăm fiecare meci. Normal că nu suntem Real Madrid sau Barcelona, să încurcăm pe toate echipele.

(n.r. L-ai vedea pe Prepeliţiă antrenor la FCSB?) Da, de ce nu? Îl cunosc foarte bine,am fost coleg cu el foarte mulţi ani, este ambiţios, eu cred că poate să facă o treabă bună. Cred că a reuşit şi la FC Argeş”, a declarat Cristi Tănase.

VIDEO cu golul lui Tănase

Afla mai multe despre: liga 1play-off liga 1academcia clinceniclinceni sepsicristi tănase 

viewscnt
Articole similare