Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Am vrut să facem ofertă". FCSB a încercat să transfere un atacant trecut prin Premier League: "Era genul lui Thereau"

"Am vrut să facem ofertă". FCSB a încercat să transfere un atacant trecut prin Premier League: "Era genul lui Thereau"galerie foto

FCSB

Comentarii

România a remizat în meciul amical cu Irlanda de Nord, scor 1-1, vineri, pe Arena Naţională. Reid a deschis rapid scorul pentru oaspeţi, în minutul 7, iar Man a egalat pentru tricolori.

Impresionaţi de evoluţia marcatorului Irlandei de Nord, Mihai Stoica şi Basarab Panduru au vorbit despre un posibil transfer al atacantului în Superliga.

Însă Mihai Stoica a dezvăluit că este aproape imposibil ca Reid să vină chiar şi la un club stabil financiar precum FCSB. Atacantul evoluează acum în liga a treia engleză, la Stevenage, şi luptă chiar pentru promovarea în Championship.

De altfel, oficialul FCSB-ului a dezvăluit că Gigi Becali a încercat să-l oferteze în trecut pe un alt atacant care a marcat 20 de goluri pentru naţionala Irlandei de Nord. 
 
"În Championship, sunt nişte salarii... Cred că în liga a treia are undeva la 200 de mii de euro pe an. Tu trebuie să-i dai dublu ca vină aici, altfel rămâne acolo, speră la Championship. Îl avem, în liga a doua, pe Jamie Vardy.
 
La 25 de ani, Vardy juca în ligile inferioare, de ce să nu se gândească şi Reid aşa? La un moment dat, Vardy chiar şi muncea. Pentru ei, pasul cel mare este în Championship. Adi Popa avea, în Championship, un salariu de 600 de mii de lire sterline, iar dacă promova, salariul se dubla automat.

 
Voi vă daţi seama ce bani sunt acolo? Ştiţi pe cine am urmărit şi chiar am şi vrut să facem o ofertă, dar nu ne-am putut apropia? Pe Kyle Lafferty. A fost golgheter, bun, bun, era genul lui Thereau" , a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.
  • Jamie Reid are 17 goluri marcate în cele 37 de meciuri jucate pentru Stevenage în actualul sezon din League One

Kyle Lafferty a jucat în competiţii de top din Europa, printre care Champions League, Europa League sau Premier League, la echipe precum Rangers, Palermo, Norwich, Sunderland şi Burnley.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsb 

viewscnt
Articole similare