Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am vrut să-i facem un cadou frumos lui Daniel Opriţa” Răsdan, după ”dubla” cu Viitorul Pandurii: ”Noi trebuie să ne facem treaba pe teren”

”Am vrut să-i facem un cadou frumos lui Daniel Opriţa” Răsdan, după ”dubla” cu Viitorul Pandurii: ”Noi trebuie să ne facem treaba pe teren”

Steaua

Comentarii

CSA Steaua a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Viitorul Pandurii Târgu Jiu, în etapa a II-a a eşalonului secund.

Golurile au fost marcate de Florin Răsdan, în minutele 23 şi 65.

”Noi ne facem jocul la fiecare partida, a fost un meci special pentru noi pentru ca a fost ziua lui Daniel (n.r Opriţa) si voiam sa ii facem un cadou frumos. Fericit ca am marcat si mi-am ajutat echipa sa castige. Galeria mereu la inaltine, noi trebuie sa dovedim pe teren ca meritam sa-i avem in spate si cu cate victorii mai multe avem cu atat mai multi or sa fie” a spus Răsdan, imediat după meci.

”Noi ne-am dorit sa incepem bine campionatul, asta e cel mai important, treaba noastra este pe teren si speram sa terminam cat mai sus. Probabil ne vom bucura doar in seara asta cva face probabil si Daniel cinste cu ceva si dupa care ne vom gandi la meciul cu Braila” a mai spus marcatorul Stelei din acest meci.

După acest rezultat, Steaua ocupă locul 5, cu maximum de puncte, şase, la egalitate cu U Cluj, Unirea Slobozia, FC Hermannstadt, Concordia, de pe locurile 1-4, şi cu Metaloglobus, de pe locul 6. Viitorul Pandurii Târgu Jiu este pe locul 13, cu un punct.

Afla mai multe despre: daniel opriţaflorin răsdan 

viewscnt
Articole similare