Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am vrut să-l omor!”. Cristiano Bergodi, scos din sărite de un jucător la meciul cu Poli Iaşi

”Am vrut să-l omor!”. Cristiano Bergodi, scos din sărite de un jucător la meciul cu Poli Iaşi

Fotbal

Comentarii

Rapidul a câştigat duelul cu Poli Iaşi, scor 3-2, din acest weekend, contând pentru etapa a 12-a a Superligii.

La un moment dat, pe final de partidă, la 3-2 pentru giuleşteni, Cristiano Bergodi a fost surprins de camere în timpul unei crize de nervi. Nu era întâmplătoare.

Cristiano Bergodi şi-a recunoscut supărarea pe Alexandru Albu

Tehnicianul italian s-a enervat când a văzut că mijlocaşul său, Alexandru Albu, a folosit de două ori călcâiul la mijlocul terenului, iar mingea a fost pierdută.

Din fericire pentru rapidişti, adversarii de la Poli Iaşi nu au profitat de fază cât să modifice tabela de scor. 

Cristiano Bergodi a recunoscut că s-a enervat foarte tare din cauza lui Alexandru Albu, însă a purtat o discuţie cu acesta imediat ce meciul s-a terminat.

El a ales să dea cu călcâiul, acolo m-am supărat mult pe Alex, i-am spus după să nu mai facă astfel de lucruri. El mi-a spus că a vrut să facă şi puţin spectacol. Ok, dar nu acolo, nu la 3-2, e destul spectacol, că se marcaseră goluri.

Am vrut să-l omor când l-am văzut că dă cu călcâiul la mijlocul terenului! Mă ţinea banca. Sunt momente când se pierde uşor o minge şi după echipa adversă îţi dă gol.

El a vrut să facă puţin spectacol. Când mi-a spus asta, am râs şi eu”, a declarat Cristiano Bergodi, conform fanatik.ro.

În urma succesului cu Poli Iaşi, Rapidul a urcat pe locul 3, cu 22 de puncte, la egalitate de puncte cu Universitatea Craiova.

Afla mai multe despre: cristiano bergodialexandru alburapid-poli iasi 

viewscnt
Articole similare