Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

“Am vrut să schimb ceva“ Antrenorul Spartei Praga explică de ce l-a lăsat rezervă pe Florin Niţă în Europa League

“Am vrut să schimb ceva“ Antrenorul Spartei Praga explică de ce l-a lăsat rezervă pe Florin Niţă în Europa League
Comentarii

Sparta Praga a suferit al treilea eşec la rând în grupa A din Europa League, 0-2 la Glasgow cu Rangers. Meci în care Florin Niţă a fost doar rezervă!

Antrenorul Spartei Praga, Pavel Vrba, a fost aspru criticat în presa din Cehia pentru că nu l-a titularizat pe Florin Niţă. În locul românului a fost preferat Dominik Holec (27 de ani).

“Am făcut o schimbare pentru că am simţit că celălalt portar trebuie să primească o oportunitate. Cred că s-a descurcat foarte bine, a oferit nişte pase foarte bune şi ne-a ajutat să dezvoltăm atacuri. Sunt mulţumit de evoluţia lui”, a spus Pavel Vrba, la finalul partidei.

Dominik Holec a recunoscut că nu se aştepta să apere în meciul cu Rangers.

“Am încercat să mă concentrez pe ce am de făcut, să nu fiu stresat. Ştiam că ne aşteaptă un meci foarte greu şi îmi pare rău pentru rezultat. Nu pot să am o abordare pozitivă după acest meci. M-am bucurat că am fost în poartă şi cred că nu am dezamăgit. Dar nu pot fi mulţumit după un asemenea meci”, a spus Holec, citat de site-ul Spartei Praga.

Niţă a fost premiat după preliminariile din Europa!

Preliminariile din Europa pentru Campionatul Mondial din 2022 au luat sfârşit marţi seara, iar 10 echipe au fost calificate direct la turneul final. Alte zece vor mai avea de aşteptat şi sunt nevoite să treacă barajul unde naţionala noastră nu a putut să se califice. 

Chiar dacă România a teminat grupa pe locul 2, Macedonia de Nord având cu un punct mai mult decât noi, tricolorii au avut un jucător în echipa preliminariilor. 

Florin Niţă a obţinut cel mai mare coeficient dintre portarii din Europa, potrivit notelor Sofascore. Cu un calificativ de 7.34, portarul român a pătruns în echipă alături de staruri mondiale precum Van Dijk şi Griezmann.

Din cele 10 meciuri din calificări, Florin Niţă a avut 6 partide fără gol primit. 

Afla mai multe despre: florin nitaeuropa leaguesparta praga 

viewscnt
Articole similare