Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Amanta starului Cristiano Ronaldo, detalii incendiare din aşternuturi. "M-a iubit. I-au plăcut ochii şi ..."

Amanta starului Cristiano Ronaldo, detalii incendiare din aşternuturi. "M-a iubit. I-au plăcut ochii şi ..."galerie foto

Alte sporturi

Comentarii

Fostul model Playboy Daniella Chaves a povestit într-un interviu acordat publicaţiei Heute detalii din timpul aventurii pe care a avut cu starul lui Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, în urmă cu câţiva ani.

Daniella Chaves, în vârstă de 30 de ani, susţine că a avut o aventură cu starul portughez în 2015, atunci când Ronaldo era cuplat oficial cu Irina Shayk.

"Cristiano a fost timid la început şi chiar dacă a devenit mai încrezător, tot era mai reţinut. El m-a iubit, dar a vrut să păstrăm totul secret. Am vrut să-mi îndeplinescu visul de a face sex cu el. Mi-a plăcut corpul lui, iar lui i-au plăcut ochii şi sânii mei. Nu mai avusesem niciodată un <<coechipier>> în pat", a declarat Daniella, pentru presa germană.

Fostul model Playboy este o împătimită a fotbalului. Chiar a investit într-o formaţie din Chile. Este vorba de Clubul Sportiv Rancagua Sur, care activează în liga a treia, alături de care are mari ambiţii.

n curând vom ajunge în prima ligă. Este o provocare, dar este minunat pentru clubul din oraşul meu. Vom da totul", a completat aceasta.

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO INCENDIARĂ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Somos de dónde no tenemos miedo a mostrarnos como somos  @adinas.jewels

A post shared by Daniella Chávez (@daniellachavezofficial) on

Jul 28, 2020 at 2:55pm PDT

 

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare