Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ambiţie mare pentru Farul Constanţa. Ianis Zicu vrea să meargă cu echipa în Liga 1. "Ne gândim la promovare"

Ambiţie mare pentru Farul Constanţa. Ianis Zicu vrea să meargă cu echipa în Liga 1. "Ne gândim la promovare"galerie foto

Liga 2

Comentarii

Echipa antrenată de Zicu, Farul Constanţa, a obţinut un rezultat de egalitate, scor 0-0, împotriva celor de la FC U Craiova 1948.

Farul Constanţa a remizat cu FC U Craiova, scor 0-0, iar antrenorul echipei oaspete, Ianis Zicu, s-a declarat mulţumit de punctul pe care l-au obţinut jucătorii săi împotriva oltenilor.

"Am obţinut doar un punct, dar e un punct care ne ajută în continuare pentru că Clujul e afară, Petrolul afară, Călăraşi sau Viitorul indiferent de rezultatul dintre ei pentru că am bătut Viitorul şi avem golaveraj mai bun decât Călăraşi.

E un punct care ne dă speranţe şi aşteptăm cele 3 meciuri cu interes unde trebuie sa fie un egal sau două înfrângeri ale Mioveniului sau Ciucului. Un rezultat trebuie să se întâmple, sunt şanse, mergem cu încredere. 

Cred că am arătat bine, nu am arătat ca o echipă speriată în faţa Craiovei. Stăm şi ne uităm la celelalte rezultate, aşteptăm o minune, dar nu cred că e o minune, cred că e un lucru firesc şi ar trebui să avem puţină şansă la cum am arătat în acest an.

Nu am niciun motiv să mă gândesc la plecare pentru că echipa a arătat bine, nu cred că am arătat dezorganizaţi sau slăbiciuni să fim dominaţi de echipele cu bugete de 3-4 ori mai mari decât al nostru. Cu un buget de 500-600.000 euro am reuşit să ajungem până aici, alte echipe cu 4 milioane nu au reuşit.

Suntem salvaţi de la retrogradare dacă intrăm în play-out, sunt 13 puncte avans de locul retrogradabil, sunt 18 puncte în joc, nu cred că e o problemă. Nu am de ce să am teamă atâta timp cât ne gândim la promovare dacă intram în play-off.", a declarat Ianis Zicu.

Farul Constanţa este pe locul 3 în Liga 2 cu 32 de puncte după 19 etape şi este la egalitate de puncte cu echipele de pe locurile 1,2 şi 4, echipe care au câte un meci mai puţin disputat.

Afla mai multe despre: zicu 

viewscnt
Articole similare