Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ambros Martin atrage atenţia asupra pericolelor de după pandemie. Fostul selecţioner al României e izolat în Rusia şi povesteşte situaţia familiei sale, aflată în Spania

Ambros Martin atrage atenţia asupra pericolelor de după pandemie. Fostul selecţioner al României e izolat în Rusia şi povesteşte situaţia familiei sale, aflată în Spania

Handbal

Comentarii

Pandemia de coronavirus l-a prins pe antrenorul Ambros Martin în Rusia, departe de familia sa, care locuieşte în Spania. Fostul selecţioner al naţionalei României şi antrenor al lui Gyor, actualmente tehnicianul lui Rostov-Don şi al selecţionatei ruse, s-a izolat în casă şi a oferit un interviu pentru presa de la Moscova.

„Nu prea ai ce să faci în această perioadă, deoarece competiţia e întreruptă. Câteva jucătoare sunt în carantină pentru că s-au întors din străinătate, altele sunt în cantonament cu naţionala de tineret a Rusiei şi altele se pregătesc la noi la club. Am decis să le dau liber o săptămână pentru că nu ştim când se va relua sezonul”, a explicat Ambros Martin.

Tehnicianul spaniol a spus că în acest timp face tot felul de planuri pentru ce se va întâmpla când se vor relua competiţiile, dar avertizează că lucrurile vor fi complicate şi pentru sportivi, dar şi pentru antrenori.

„Va fi foarte greu, dacă nu chiar imposibil de gestionat revenirea. Vor fi multe meciuri, probabil, într-un timp scurt, iar riscul de accidentare pentru jucătoare va fi foarte mare, pentru că ele vor veni după o perioadă fără antrenamente sistematizate şi fără meciuri. Trebuie să fim raţionali, să tratăm cu atenţie fiecare jucătoare şi fiecare zi, pentru a nu lua decizii pripite”, a declarat Ambros Martin.

Fostul selecţioner al României a spus că este cu gândul la familia sa, izolată în Spania, o ţară afectată serios de noul tip de coronavirus. „Sunt destul de neliniştit, însă nu e important cum mă simt eu. Familia mea este în Spania, sunt izolaţi în casă de 10 zile. Soţia şi copiii sunt în Zaragoza, iar tatăl meu este în Lanzarote, insula unde m-am născut. Toată lumea e îngrijorată. Comparat cu Spania, în Rusia este o situaţie mai bună, o libertate mai mare”, a mai spus Ambros Martin.

 

Afla mai multe despre: ambros martin 

viewscnt
Articole similare