Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ambros Martin, după victoria superbă cu Spania: ”Le felicit pe fete! Am avut mentalitate şi spirit”

Ambros Martin, după victoria superbă cu Spania: ”Le felicit pe fete! Am avut mentalitate şi spirit”

CM Handbal

Comentarii

România a reuşit să câştige cu 19-17 în faţa Spaniei şi şi-a asigurat prezenţa în optimile Campionatului Mondial, deşi mai sunt două etape de jucat din faza grupelor. Selecţionerul Ambros Martin spune că apărarea a fost punctul forte.

Fetele noastre s-au impus cu 19-17 în faţa Spaniei, în al treilea meci din gupă. România are până acum doar victorii şi şi-a asigurat calificarea în optimile Campionatului Mondial. Ambros Martin îşi îndeamnă fetele să rămână concentrate şi în ultimele două partide din grupe, deoarece două victorii ne-ar aduce un adversar mai slab.

VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE DIN ROMÂNIA - SPANIA!

Selecţionerul naţionalei spune că succesul cu Spania este foarte important şi a ţinut să scoată în evidenţă mai ales apărarea, care a primit doar 17 goluri:

”O victorie super importantă pentru noi, le felicit pe fete. N-a fost un meci spectaculos, a fost un meci de luptă. Data trecută (n.r. cu Slovenia) ne-am impus datorită atacului, acum ne-am impus datorită apărării. Am avut mentalitate, spirit şi am obţinut victoria. Ne-am calificat, dar toate partidele sunt importante la un Campionat Mondial. Trebuie să ne concentram să facem meciuri bune şi echilibrate, atât în atac, cât şi în apărare”, a declarat Ambros Martin pentru Telekom Sport.

România mai are de jucat cu Angola şi Franţa.

Afla mai multe despre: romaniacupa mondialaambros martinspania 

viewscnt
Articole similare