Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ambros Martin mi-a marcat cariera!” Mireya Gonzalez despre începuturile sale în handbal: ”Făceam ore suplimentare cu tatăl meu”

”Ambros Martin mi-a marcat cariera!” Mireya Gonzalez despre începuturile sale în handbal: ”Făceam ore suplimentare cu tatăl meu”

Handbal

Comentarii

Mireya Gonzales este obisnuita cu trofeele. La 28 de ani, interul dreapta are in palmares toate medaliile la nivel de club. Venită în vară de la deţinătoarea Siofok, spanioloaica are acum planuri mari si la Valcea.

”Mi-ar plăcea să putem ajunge cât mai departe. Nu mai e vorba de trofee, ci despre ce suntem noi în stare de a reuşi. Putem avea un sezon bun în Champions League, dar trebuie să fim la cel mai bun nivel în toate meciurile”

Mireya si-a amintit pentru Telekom Sport de inceputurile sale in handbal, cand era ironizata la antrenamente de ceilalti copii. ”Făceam ore suplimentare cu tatăl meu. Mă învăţa să arunc mingea cu pământul. Când eram mică nu aveam forţă şi trebuia să arunc întâi spre pământ pentru ca apoi să ajungă în poartă”

In 2015 a castigat Cupa Challenge cu formatia franceza Union Mios Biganos-Begles, apoi in 2018 Liga Campionilor cu Gyor. ”Cea mai frumoasă amintire este atunci când am câştigat Liga Campionilor cu Gyor. A fost incredibil. Am simţit de la început că va fi anul nostru. Cât timp am fost eu la Gyor mi-am dat seama de multe lucruri. Nu e important doar să ai jucătoare bune, dar ca între ele trebuie să existe colaborare foarte bună, să se sprijine mult, să nu se uite nimeni strâmb, mai ales atunci când e stres mult. Ceea ce face Gyor de reuşeşte câştige de atâta timp e energia pe care reuşesc să o creeze între ele jucătoarele. Ambros Martin m-a marcat mult chiar dacă a fost scurtă experienţa. Îmi spunea mereu bucură-te de handbal. Chiar dacă era un meci foarte important, primul lucru pe care ţi-l spunea, era bucură-te de handbal, pentru că atunci când te bucuri, dai ce mai bun din tine” a mai adăugat interul dreapta. 

Un material super interesant cu Mireya puteţi urmări mai jos. 

 

Afla mai multe despre: mireya gonzalez 

viewscnt
Articole similare