Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Amendă de 50.000 de euro pentru încălcarea protocolului sanitar! Baschetbalistul James Harden va trebui să bage mâna adânc în buzunar

Amendă de 50.000 de euro pentru încălcarea protocolului sanitar! Baschetbalistul James Harden va trebui să bage mâna adânc în buzunar

Baschet

Comentarii

Baschetbalistul echipei Houston Rockets James Harden a fost amendat cu 50.000 de dolari (aproximativ 40.000 de euro) pentru că a încălcat protoculul sanitar impus de NBA, informează lesoir.be.

Jucătorul a apărut fără mască într-o înregistrare video de la o petrecere. NBA le interzice jucătorilor să meargă în baruri sau cluburi de noapte şi la întâlniri de peste cincisprezece persoane.

Imaginile au fost filmate la începutul acestei săptămâni. Harden a mărturisit că a participat la o petrecere, dar neagă că filmările au fost făcute într-un club de noapte.

"M-am dus să-mi arăt iubirea faţă de prietena mea la evenimentul ei (nu la un club de striptease), pentru că devine şefă şi îşi pune oamenii într-o poziţie de succes şi acum este o problemă. În fiecare zi apare ceva diferit. Nu poate fi terfelit numele meu oricât ar încerca unii. Adevărul iese întotdeauna la suprafaţă", a declarat jucătorul.



Harden ar fi trebuit să joace, miercuri seară, împotriva formaţiei Oklahoma City Thunder, dar jocul a fost amânat din cauza unui număr mare de infecţii cu coronavirus în echipa din Houston. Rockets nu avea suficienţi jucători disponibili pentru a disputa partida, conform protocoalelor sanitare ale NBA.

Afla mai multe despre: james hardenamendaprotocolsanitar 

viewscnt
Articole similare