Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Amenda uluitoare primită de FC Barcelona pentru că a negociat cu Antoine Griezmann în timp ce era jucătorul lui Atletico Madrid

Amenda uluitoare primită de FC Barcelona pentru că a negociat cu Antoine Griezmann în timp ce era jucătorul lui Atletico Madrid

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona a fost amendată cu doar 300 de euro de Federaţia Spaniolă de Fotbal. Oficialii grupării catalane au fost găsiţi vinovaţi pentru că au negociat cu atacantul Antoine Griezmann în timp ce francezul era jucătorul lui Atletico Madrid.

Antoine Griezmann s-a transferat de la Atletico Madrid la FC Barcelona în iulie, atunci când clauza de reziliere a contractului jucătorului a scăzut de la 200 de milioane de euro la 120 de milioane de euro.

Cei de la Atletico Madrid au fost nemulţumiţi de banii pe care catalanii i-au plătit pentru internaţionalul francez şi a denunţat clubul la Federaţia Spaniolă de Fotbal, susţinând că Barcelona s-a înţeles cu Griezmann în perioada în care clauza fotbalistului era de 200 de milioane de euro.

Până în prezent, Antoine Griezmann a marcat trei goluri, în cele şapte meciuri jucate în tricoul Barcelonei. Echipa antrenată de Ernesto Valverde ocupă locul al cincilea în La Liga.

Griezmann, clauză de 800 de milioane de euro la FC Barcelona

Atacantul francez Antoine Griezmann a semnat un contract pe cinci sezoane cu FC Barcelona.

FC Barcelona a plătit clauza de reziliere de 120 de milioane de euro a fostului jucător de la Atletico Madrid.

La Barcelona, Griezmann va avea o clauză de reziliere de 800 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: griezmann 

viewscnt
Articole similare