Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Amenda uriaşă primită de Nick Nurse. Antrenorul lui Toronto, sancţionat după ce şi-a scos masca pentru a-i contesta pe arbitri

Amenda uriaşă primită de Nick Nurse. Antrenorul lui Toronto, sancţionat după ce şi-a scos masca pentru a-i contesta pe arbitri

NBA

Comentarii

Nick Nurse, antrenorul echipei Toronto Raptors, din liga profesionistă nord-americană de baschet (NBA), a fost amendat cu 50.000 dolari, duminică, de către conducerea ligii, după ce şi-a scos masca de protecţie şi a aruncat-o în tribune, informează AFP.

De asemenea, Nurse a proferat injurii la adresa arbitrilor înainte de a părăsi terenul de joc în cursul meciului de vineri seară, pierdut cu Utah Jazz (112-115).

La finalul meciului, Nurse a afirmat: "Pur şi simplu părea că nu ne vor lăsa să câştigăm în seara asta".

Antrenorul lui Raptors şi-a manifestat frustrarea pentru meciul pierdut în faţa lui Jazz, care a avut 41 de aruncări libere faţă de 14 primite de Toronto.

Diferenţa de 27 de aruncări libere între cele două echipe este a doua cea mai mare din acest sezon, depăşită de cele 28 de aruncări libere pe care le-a avut în plus Houston Rockets în meciul cu Golden State Warriors, miercurea trecută.

Afla mai multe despre: nick nurse 

viewscnt
Articole similare