Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Amendat pentru kilogramele în plus. Cât a ajuns să cântărească SuperMario Balotelli

Amendat pentru kilogramele în plus. Cât a ajuns să cântărească SuperMario Balotelli

Ligue 1

Comentarii

Lui Mario Balotelli îi place să petreacă în cele mai excentrice moduri, iar asta este un fapt cunoscut încă din perioada în care juca pentru Manchester City. De data aceasta, vacanţa l-a costat pe italian.

Balotelli, care a fost exclus din lotul Italiei de Roberto Mancini înaintea meciului din Liga Naţiunilor cu Portugalia, a avut probleme şi la echipa de club. Potrivit Gazzetta dello Sport, atacantul cântărea 103 kilograme atunci când a revenit din vacanţă, motiv pentru care a fost şi amendat de Nice, clubul la care este legitimat. 

Preşedintele echipei franceze a spus că singura vină este a jucătorului, dar are speranţa că va face un sezon bun. "Nice nu are obiceiul de a trata jucătorii diferiţi. Mario s-a scos singur în offside. Va avea un sezon foarte bun pentru că l-am adus în cea mai bună condiţie şi pentru că este un jucător grozav", a declarat Jean-Pierre Rivere pentru Nice Matin. 

Italianul trecut pe la Manchester City, AC Milan sau Liverpool, printre altele, a fost dorit în vară de Olympique Marseille, dar a decis să rămân la Nisa, ceea ce a atras de la sine o mărire de salariu. Chiar şi aşa, conform spuselor preşedintelui, Balotelli nu câştigă la fel de mult ca în primul sezon petrecut la Nice, 2016-2017, atunci când a marcat 15 goluri în Ligue 1. 

Afla mai multe despre: mario balotellikilograme in plusniceligue 1greutate 

viewscnt
Articole similare