Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ameninţarea primită de George Puşcaş după ce a revenit în forţă pentru Reading: "Sunt sigur că antrenorul s-a gândit să-l lase pe bancă"

Ameninţarea primită de George Puşcaş după ce a revenit în forţă pentru Reading: "Sunt sigur că antrenorul s-a gândit să-l lase pe bancă"

Stranieri

Comentarii

Expertul Sky Sports pentru Championship, Keith Andrews, a analizat prestaţia lui George Puşcaş din acest sezon. Atacantul român tocmai a reuşit un hat-trick în ultimul meci din campionat şi şi-a asigurat locul de titular în echipa antrenată de Mark Bowen.

George Puşcaş a înscris trei goluri în meciul dintre Wigan şi Reading şi a ajuns la şase goluri marcate în Championship, în acest sezon, în timp ce în cupă a reuşit un gol în două partide. 

George Puşcaş, vedetă după hat-trick

În urma acestor reuşite, Puşcaş a reintrat în atenţia oamenilor din fotbalul britanic, iar expertul Sky Sports, Keith Andrews, a avut doar cuvinte de laudă pentru "cel mai bun jucător român din 2019", premiu pe care l-a primit în urmă cu câteva zile: "Sincer, sper că va reuşi. Este un jucător tânăr, nu trebuie să uităm asta. L-am urmărit cu atenţie la Campionatul European U21 din 2019 şi a fost un transfer reuşit pentru Reading. A fost o mutare isteaţă şi, evident, Reading a fost nevoită să plătească puţin mai mult pentru a deschide uşa transferului. 

Am fost şi la acel meci cu Cardiff (n.r. - George Puşcaş a marcat de două ori) şi a fost încântător. A luat taurul de coarne şi i-a enervat pe cei de la Cardiff, iar din acel moment m-am gândit că poate fi un jucător special", a declarat Keith Andrews. 

Andrews, fostul internaţional irlandez, a mai susţinut că antrenorul lui Reading l-ar fi putut lăsa pe bancă pentru partida în care a marcat de trei ori: "S-a chinuit în ultimele săptămâni. Sunt sigur că Mark Bowen (n.r. - antrenorul lui Reading) s-a gândit să-l lase pe bancă. Cred că acum rănile s-au vindecat şi cred că are o mare încredere acum când se duce la antrenamente şi sunt sigur că abia aşteaptă următorul meci. Are toate calităţile pentru a străluci", a adăugat analistul sportiv. 

Afla mai multe despre: george puscasreadingmark bowenkeith andrews 

viewscnt
Articole similare