Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ameninţări îngrozitoare cu moartea pentru portarul naţionalei Suediei! Un bărbat care a pierdut la pariuri a întrecut limita: "E o nebunie să trimiţi astfel de mesaje"

Ameninţări îngrozitoare cu moartea pentru portarul naţionalei Suediei! Un bărbat care a pierdut la pariuri a întrecut limita: "E o nebunie să trimiţi astfel de mesaje"galerie foto
Comentarii

Inconştienţa unui microbist a îngrozit-o pe jucătoarea de fotbal a naţionalei Suediei. Portarul povesteşte că a primit ameninţări halucinante, după un meci de la Campionatul Mondial de fotbal feminin.

Hedvig Lindahl a primit ameninţări cu moartea

Un bilet la pariuri pierdut de un bărbat din SUA a dus la o ameninţare cu moartea. Imediat după partida câştigată de Suedia în faţa Germaniei, la Campionatul Mondial din Franţa, portarul nordicelor a primit câteva mesaje private.

Hedvig Lindahl, în vârstă de 37 de ani, a povestit, pentru SVT Sport, ce cuvinte ameninţătoare i-au fost adresate: “Te voi viola, te voi dezmembra şi îţi voi tăia aorta în timp ce dormi”, a susţinut jucătoarea Suediei.

Nordica susţine că în spatele acestui mesaj îngrozitor este un parior din SUA, care a pierdut o sumă consistentă la pariuri, după ce a mizat pe victoriei Germaniei împotriva Suediei: „Mi-a scris cum cineva mi-ar putea face rău, cum mă vor ucide. Nu mi-a picat bine, m-a afectat”.

Cazul a ajuns pe mâinile autorităţilor, după ce bărbatul ameninţător a recunoscut că a avut mesaje identice şi pentru alţi sportivi: „E o nebunie să simţi să trimiţi astfel de mesaje”, a mai spus portarul Hedvig Lindahl.

GALERIE FOTO CU HEDVIG LINDAHL

 Galerie foto

Afla mai multe despre: hedvig lindahl 

viewscnt
Articole similare