Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ameninţat cu demisia, un antrenor din Liga 1 reacţionează: "Nu mă tem de nimic! Suntem împreună indiferent de situaţie"

Ameninţat cu demisia, un antrenor din Liga 1 reacţionează: "Nu mă tem de nimic! Suntem împreună indiferent de situaţie"

Concordia Chiajna

Comentarii

Ionuţ Badea trăieşte periculos pe banca celor de la Chiajna. Antrenorul a câştigat primul meci din acest sezon şi şi-a păstrat postul, acesta fiind ameninţat cu demisia de către conducerea clubului.

"Rezultatul mă bucură foarte mult pentru că am avut atâtea probleme pe teren propriu. Nu mă tem de nimic. Jucătorii trebuie să înţeleagă că suntem împreună şi jucăm împreună indiferent de situaţie. Nu poate să le stea nimeni în faţă! Personal eu sunt supărat pe jucători. Acum au demonstrat că pot, da? Şi în alte momente au arătat contrariul... Rămâne doar o victorie, atât. În cantonament am avut un plan şi le-am spus că trebuie să plecăm ca din puşcă, să nu ştie nimeni cine i-a lovit pe adversari. Nu ne-a ieşit deloc, asta e", a comentat tehnicianul Chiajnei. 

"Nu suntem deloc mulţumiţi, pentru că ne-am dorit să avem mai multă posesie, să nu stăm să alergăm după adversar. E un început greu, dar sper să ajungem şi la jocul pe care ni-l dorim. Aveam nevoie mare de această victorie pentru moralul nostru", a spus şi fundaşul Dan Panait.

Afla mai multe despre: chiajnaionut badeademisiescandalprobleme 

viewscnt
Articole similare