Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Americanii, impresionaţi de primirea făcută de români Simonei Halep. Reacţia de MILIOANE a unui cunoscut canal de sport

Americanii, impresionaţi de primirea făcută de români Simonei Halep. Reacţia de MILIOANE a unui cunoscut canal de sport

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep a cucerit în premieră titlul la Wimbledon, după finala câştigată în faţa Serenei Williams, iar ultimele zile au fost extrem de încărcate pentru ocupanta locului 4 mondial.

După nenumărate şedinţe foto şi după o apariţie de senzaţie la Balul Campionilor, Halep a revenit în ţară, luni după amiază, unde a fost aşteptată de oameni importanţi din sportul românesc, de jurnalişti şi de o mulţime de fani. Campioana de la Wimbledon a ajuns la aeroportul Otopeni şi a fost primită la Salonul Oficial, fiind întâmpinată de Ion Ţiriac, preşedintele FRT, şi Ilie Năstase. Prezent a fost şi Constantin Bogdan Matei, ministrul Tineretului şi Sportului.

"Este o primire deosebita, ca de fiecare data", a spus Simona Halep la revenirea in ţară.

Un cunoscut canal de Twitter dedicat tenisului internaţional, ”Tennis Channel” a reacţionat superb în cursul zilei de marţi după imaginile sosirii Simonei la Bucureşti: ”There's no place like home” / ”Nicăieri nu e ca acasă”. Într-un articol redactat în cursul zilei de luni, unul dintre redactorii canalului remarca de altfel cât de bine s-a simţit Simona în România.

 

 

N-a fost singura reacţie după revenirea Simonei în România. CBS şi BBC au tratat subiectul cu atenţie, iar Sports Grid a remacat primirea dar şi recunoaşterea de care a avut parte marea noastră campioană. 

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare