Experiențe împreună.
You are here:

Americanii l-au dat de gol pe Donald Trump după întâlnirea cu Iohannis. Secretul pe care preşedintele american l-a ţinut bine ascuns

Americanii l-au dat de gol pe Donald Trump după întâlnirea cu Iohannis. Secretul pe care preşedintele american l-a ţinut bine ascunsgalerie foto

Sporturi americane

Comentarii

Preşedintele american Donald Trump l-a primit la Casa Albă pe preşedintele României, Klaus Iohannis. Presa de sport din această ţară a activat însă un alt subiect legat de Trump în ultimele ore.

Americanii au aflat ce echipă simpatizează Donald Trump. În orele în care Klaus Iohannis, preşedintele României, vizita Casa Albă, presa de sport din Statele Unite a descoperit care este echipa pe care Trump o urmăreşte cu atenţie.

Este vorba despre echipa de fotbal american New England Patriots scrie ABC News, care motivează apropierea preşedintelului american de câştigătoarea Super Bowl-ului de anul trecut prin apropierea lui Trump de antrenorul Bill Belichick şi de starul american, Tom Brady.

Brady şi Bill Belichick l-au susţinut public pe Trump în campania electorală

Foarte puţine personalităţi din SUA şi-au asumat sprijinul public pentru Donald Trump în campania electorală. Printre ei, Tom Brady, quarteback-ul celor de la Patriots şi sportiv legendar pentru americani, dar şi antrenorul Bill Belichick.

Trump nu a uitat gestul celor doi, niciodată. Deşi nu este un mare iubitor al sportului, ABC scrie că Trump le-ar fi mărturisit apropiaţilor că New England Patriots este singura echipă ale cărei rezultate le urmăreşte. Un fel de contraserviciu pe care preşedintele american îl face cele două figuri legendare ale sportului american.

În timp ce Tom Brady l-a sprijinit pe Donald Trump şi s-a declarat un fan al preşedintelui, Carl Lewis, multiplu campion mondial şi olimpic l-a atacat furibund: “Avem un preşedinte rasist, părtinitor şi misogin, care nu apreciază pe nimeni în afară de el. Dar asta nu înseamnă că nu putem lupta pentru ceea ce este corect pentru oameni”, a afirmat fostul sportiv.

În schimb, fostul mare campion mondial la box, Mike Tyson a rămas un fidel apărător al prietenului său: ”Cel mai bun preşedinte pe care l-am avut” a anunţat acesta.

viewscnt
Articole similare
Un cal a fost eutanasiat după ce a participat la Jocurile Olimpice de la Tokyo! Care a fost motivul