Experiențe împreună.
You are here:

Americanii scriu despre "bărbatul misterios" care i-a furat inima lui Halep. Ce au aflat aceştia despre noul partener al Simonei

Americanii scriu despre "bărbatul misterios" care i-a furat inima lui Halep. Ce au aflat aceştia despre noul partener al Simonei

Tenis

Comentarii

Americanii au aflat despre relaţia pe care Simona Halep o are cu Toni Iuruc, subiect despre care Tennis World USA scrie pe larg.

"Campioana de la Wimbledon, Simona Halep, a fost surprinsă ţinându-se de mână şi sărutându-se cu Toni Iuruc, un milionar aromân în vârstă de 40 de ani, care, în mod surprinztător, a stat alături de ea după triumful de la Wimbledon. După ce a ridicat trofeul de la Wimbledon, Simona a avut timp liber şi a decis să şi-l petreacă alături de iubitul său neanunţat, afaceristul Toni Iuruc. Misteriosul bărbat deţine şase firme, dintre care una de publicitate", scriu cei de la Tennis World USA.

Simona Halep şi-a prezentat trofeul câştigat la Wimbledon

Simona Halep şi-a prezentat trofeul câştigat la Wimbledon, la Constanţa, în Piaţa Ovidiu, în faţa a mii de oameni, după ce a prezentat premiul din capitala londoneză pe străzile localităţii de la malul mării într-un autobuz etajat.

La ceremonia din Piaţa Ovidiu, tânăra Mara Berechet a cântat imnul României, alături de toţi oamenii din piaţă, în onoarea Simonei Halep.

Simona Halep a mulţumit oamenilor din Constanţa, antrenorilor şi familiei, subliniind că are un invitat special la ceremonie, pe nepoţica ei.

"Sunt foarte emoţionată că au venit atâţia oameni să vadă acest trofeu. Drumul nu a fost uşor. Toţi copiii să creadă în ei, să creadă că nimic nu este imposibil, vă mulţumesc că sunteţi alături de mine", a spus Halep, care şi-a luat în braţe nepoţica de trei ani, Tania.

La finalul ceremoniei, Halep, alături de câţiva copii, au aruncat mingi de tenis cu autograful sportivei înspre public.

În Piaţa Ovidiu a avut loc un concert susţinut de Ştefan Ştiucă & The Mob, iar la sosirea Simonei un elicopter a survolat piaţa şi a aruncat petale de trandafiri.

Pe data de 13 iulie, Simona Halep a câştigat turneul de tenis de la Wimbledon, după ce a învins-o în finală pe Serena Williams, cu scorul de 6-2, 6-2.

viewscnt
Articole similare
Bianca Andreescu și-a adus prietenul la antrenamente! Tenismena nu-l scapă deloc din ochi FOTO