Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

AMEŢITOR! Şeicii pun pe masă peste 400 de milioane de euro pentru un club din Premier League! "Tranzacţia e la câteva zile de finalizare!"

AMEŢITOR! Şeicii pun pe masă peste 400 de milioane de euro pentru un club din Premier League! "Tranzacţia e la câteva zile de finalizare!"

Premier League

Comentarii

Newcastle, unul dintre cele mai importante cluburi din Premier League, poate fi vândut în următoarele zile. Patronul Mike Ashley este în discuţii cu un fond de investiţii arab, care-l are la conducere pe prinţul Mohammad bin Salman. Tranzacţia ar urma să se ridice undeva la peste 400 de milioane de euro.

Prinţul Mohammad bin Salman, alături de un grup de investitori, e gata să cumpere Newcastle şi să investească masiv în clubul de pe St. James's Park, spre bucuria fanilor, care nu-l mai suportă Mike Ashley. Wall Street Journal, citat de The Sun, scrie despre discuţiile dintre Mike Ashley şi fondul de investiţii condus de Bin Salman. Conform sursei citate, tranzacţia e la câteva zile de finalizare, iar suma este una ameţitoare: 403 milioane de euro.

Mohammad bin Salman a încercat să cumpere, în trecut, clubul Manchester United pentru trei miliarde de lire sterline, dar fără succes. Tranzacţia poate fi similară cu cea pe care au făcut-o şeicii de la Manchester City în 2008. Newcastle a mai fost la un pas să fie vândută în urmă cu un an, când şeicul Khaled bin Zayed Al Nahyan şi Midhat Kidwai au vrut să investească în fotbalul englez.

În plus, un consorţiu mexican a încercat, la rându-i, să cumpere Newcastle în noiembrie 2019, tot fără succes. Grupul Orlegi Sports, condus de multimilionarul Alejandro Irarragorri, a negociat cu Mike Ashley, dar cele două părţi nu s-au înţeles.

Afla mai multe despre: newcastlevanzareofertamohammad bin salman 

viewscnt
Articole similare